Botanic Kotvičník (Tribulus) - Extrakt 40 % protodioscinů v prášku 20g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Kotvičník (Tribulus) - Extrakt 40 % protodioscinů v prášku 20g

Popis produktu

Proč profesionální sportovci používají Kotvičník? Protože Kotvičník má prokazatelné účinky a jeho užívání je bezpečné. Kotvičník zemní dodává energii a podporuje svalový tonus, takže ho ocení všichni, kteří se potřebují posunout ve svém výkonu vpřed. Díky tomu, že Kotvičník podporuje imunitní systém a přirozenou obranyschopnost, tak budete mít víc času na tréninky. Servis pro chlapy, kterým došla životní šťáva Můžete mít účes jako vesnickej fotbalista a ženy vás stejně budou milovat. Jen z vás musí na všechny strany stříkat testosteron. Extrakt z Kotvičníku s 40 % protodioscinů stimuluje naši hormonální aktivitu a pozitivně působí na pohlavní orgány a celý reprodukční systém. Chlapi, pokud hledáte přírodní prostředek, který by vás hodil zpátky do formy, zrovna jste ho našli. Jedna bylinka, tisíce řešení Při užívání Kotvičníku se můžete těšit i na další pozitivní účinky. Tribulus prokazatelně podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému, včetně pozitivního účinku na čištění a srážení krve. Extrakt z Kotvičníku s 40 % protodioscinů ocení všichni, kteří řeší problémy s nervovou soustavou, močovými cestami nebo dýchacím systémem. Kotvičník také podporuje normální stav pokožky a zdravé dásně. Na jednu nenápadnou bylinku toho umí opravdu hodně, že? Účinné látky Kotvičník má výjimečně zajímavé složení. Z hlediska pozitivního vlivu na zdraví jsou nejvíc oceňovány přírodní anabolické steroidní látky nazývané fytosteroly. Těmi nejdůležitějšími z nich jsou saponiny v čele s velmi účinným protodioscinem. Ten je zodpovědný za většinu jeho zdravotních účinků. K dalším důležitým látkám patří třísloviny, pryskyřice, alkaloidy nebo vitamín C. Kromě protodioscinu v Kotvičníku najdeme i další steroidní saponiny jako prototribestin, tribestin, dioscin a diosgenin. Co znamená 40 % protodioscinů Tento standardizovaný extrakt zaručuje, že obsah účinných látek u Kotvičníku zemního je jednotný na celém světě. V tomto případě se jedná a extrakt s vysokým obsahem steroidních saponinů a to hlavně protodioscinu, který je ze všech saponinů nejúčinnější. V každá dávka ho obsahuje neuvěřitelných 40 % protodioscinu. Složení Extrakt rostliny Kotvičník zemní s 40 % protodioscinůRostlinné HPMC (hydroxypropylmethylcelulóza) kapsle vhodné pro vegetariány i vegany Dávkování a užívání Dopřejte si svou dávku energie, síly a zdraví každý den. Pro získání všech pozitivních účinků stačí, když si denně dáte 1,75 g extraktu. Ten si můžete jednoduše rozmíchat například ve sklenici vody a vypít. Díky práškové formě si extrakt můžete také snadno přidat do jogurtu, smoothie nebo kaše. Doporučujeme užívat se snídaní, ale ne úplně na lačno. Pro nejlepší výsledky užívejte Kotvičník 4 týdny a poté ho na týden vysaďte. Obsah balení V balení najdete 20 g extraktuZDRAVOTNÍ ÚČINKY
Dopomáhá k normální činnosti svalů
Zlepšuje funkci močové soustavy
Zvyšuje sexuální libido
Zvyšuje zastoupení testosteronu
UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606237
UPC kód (EAN) 8595658706142
Pozice v kategorii 291. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2503. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.