Botanic Kozinec blanitý - Extrakt 10:1 v prášku 20g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Kozinec blanitý - Extrakt 10:1 v prášku 20g

Popis produktu

Za málo peněz hodně muziky - i to by mohlo být heslo kozince blanitého (lat. Astragalus propinquus). Tato nenápadná bylina z Číny a Koreje se už po tisíciletí používá v tradiční čínské medicíně a nikdo z nás se nemůže divit proč - pozitivně totiž ovlivňuje celou řadu funkcí těla i mysli. Zařazení našeho extraktu z této byliny do jídelníčku je zárukou vaší psychické i fyzické odolnosti na cestě za každým cílem, který si vytyčíte. Well-being na prvním místě Jako adaptogen a antioxidant může kozinec pomoci vašemu tělu podpořit imunitu a obranyschopnost a zachovat si psychickou pohodu. Adaptogeny jsou přírodní látky, které pomáhají tělu vypořádávat se se stresem (psychickým i fyzickým), zatímco antioxidanty chrání buňky před poškozením způsobeným volnými radikály, které na nás působí zvenku, ale i těmi, které vznikají až v našem těle. Co víc si přát? Bylinný král Nepřeháníme, opravdu. Existuje jen málo tělesných funkcí, na které by kozinec neměl pozitivní vliv. Krevní cukr a vysoký tlak, kardiovaskulární a dýchací soustava, cévní soustava, mobilita, vylučování - s tím vším už si nebudete muset dělat vrásky. Přidejte k tomu ještě výše zmíněnou podporu obranyschopnosti a máte slušný základ pro lektvar dlouhověkosti. Nebo minimálně doplněk stravy vhodný pro celou rodinu. Cheat code pro vysněnou postavu Jestli na cestě za svou vysněnou postavou bojujete s chutěmi na sladké, je pro vás kozinec to pravé ořechové. Díky jeho schopnosti udržet optimální hladinu cukru v krvi totiž bude mnohem snazší říct NE čokoládě a ANO vyvážené a racionální stravě. Tato po staletí využívaná bylina vás na holičkách nenechá ani při sportu - optimalizace funkcí kardiovaskulární soustavy a kloubní mobility si přímo říká o vyběhnutí do přírody a nebo třeba do fitka! Pro supermuže i superženy Mysleli jste si, že to už nemůže být lepší? Kozinec má ještě jedno extra eso v rukávu pro každé z pohlaví - mužům pomůže povzbudit spermie a podpořit jejich pohyblivost a ženám zase uleví před i při menstruaci a usnadní průběh menopauzy./p> Užívání a dávkování Díky práškové formě našeho extraktu ho můžete přimíchat do úplně čehokoliv, ať už se jedná o vodu, džus nebo třeba jogurt či proteinový nápoj. S dávkováním 1 g jednou denně byste po zhruba 2 týdnech pravidelné konzumace měli začít pociťovat benefity této byliny, úmyslné navyšování dávky však nedoporučujeme, efekt to neurychlí. A ten, komu by to snad připadalo jako spousta práce, si může pořídit tento extrakt ve formě kapslí.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606258
UPC kód (EAN) 8595658706630
Pozice v kategorii 308. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2513. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.