Botanic Kozinec blanitý - Extrakt z kořene 10:1 60kap.

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Kozinec blanitý - Extrakt z kořene 10:1 60kap.

Popis produktu

Nejlepší parťák pro vaši imunitu Blahodárné účinky Kozince, který můžete znát pod latinským názvem Astragalus propinquus, nejvíce ocení všichni, kteří potřebuji podpořit přirozenou obranyschopnost a zlepšit svou odolnost. Kromě této klíčové vlastnosti má Kozinec blanitý pozitivní vliv i na funkci dýchacího systému. Právě proto bychom neměli tuto opomíjenou bylinku přehlížet a měli bychom ji zařadit do své domácí přírodní lékárničky. Pro zdravé srdce, tlak a krev Díky obsahu polysacharidů pomáhá Kozinec udržovat zdravou hladinu cukru v krvi. Ve spolupráci se zdravou stravou a cvičením tak můžete dosáhnout velmi příjemných výsledků. Kozinec blanitý také podporuje správnou činnost cévní soustavy, kardiovaskulárního systému a pomáhá k udržení normálního krevního tlaku. Bylinka pro muže i ženy Zatímco muži Kozinec ocení hlavně pro jeho vliv na pohyblivost spermií, ženám pomůže se lépe cítit před a během menstruace. Pozitivní účinky má také během období menopauzy. Pryč se stresem Kozinec je výrazný adaptogen, což je skupina přírodních látek, které nám pomáhají přizpůsobit se různým druhům stresu a zvyšují naši celkovou odolnost. Takže ať už v práci nebo v osobním životě zažíváte nepříjemný stres, může se stát Kozinec vaším dobrým pomocníkem. Další prokázané účinky na zdraví Mezi další prokázané účinky Kozince patří jeho pozitivní vliv na naši činnost ledvin, močového měchýře a podpora vylučování. V praxi ho ocení také lidé, kteří řeší problémy s pohyblivostí kloubů. V neposlední řadě je Kozinec také silným antioxidantem, takže pomáhá chránit naše buňky před volnými radikály. Silný extrakt v kapslích Na výrobu 1 kg našeho silného extraktu bylo využito celých 10 kg byliny, takže si můžete dopřát výrazně větší koncentraci účinných látek, než u klasického prášku nebo jiných forem. Extrakt z Kozince blanitého 10:1 v kapslích je praktická forma, kterou si s sebou můžete vzít kamkoliv a snadno se užívá. Dávkování a užívání Díky silnému extraktu bohatě postačí, když si každý den s jídlem dáte 2 kapsle. Ty stačí zapít dostatečným množství vody.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606236
UPC kód (EAN) 8595658706500
Pozice v kategorii 290. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2500. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.