Botanic Křemelina — prášek z horniny 300g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Křemelina — prášek z horniny  300g

Popis produktu

Křemelina je miliony let stará hornina, která je tvořena schránkami jednobuněčných řas, jenž se postupně ukládaly na dnech oceánů a jezer. Právě rozemleté skořápky propůjčují křemelině v prášku ty nejlepší vlastnosti. Jaké to jsou? V následujících řádcích vám prozradíme všechny důležité informace o tomto unikátním nerostu. Minerály a stopové prvky podpoří zdraví Křemelina jako taková díky svému původu obsahuje výjimečné množství organického křemíku, který je stěžejní pro správné fungování celého organismu. Kromě tohoto prvku obsahuje také celou řadu dalších minerálů a stopových prvků jako je například vápník, hořčík, draslík, sodík, zinek, měď, železo, stříbro, molybden, fosfor, chrom a mnohé další. Všechny tyto důležité prvky najdete v našem produktu. Křemelinu přidávejte do svého oblíbeného jídla nebo nápoje Jak nejlépe dávkovat křemelinu? Je to úplně jednoduché. Stačí přidat 10 g denně do vašeho oblíbeného jogurtu nebo jídla. O nic dalšího se už starat nemusíte, pouze si po čase zaručeně začnete všímat pozitivních změn. Naše sypká forma je rovněž vhodná také pro slepice nebo domácí mazlíčky jako přírodní antiparazitikum. Je nutné se obávat vedlejších účinků? Při dodržování doporučené množství vedlejší účinky nehrozí. Užívání křemeliny se však nedoporučuje kojícím a těhotným ženám. Pokud trpíte specifickým onemocněním, je rovněž vhodné užívání konzultovat s lékařem.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
USA
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606231
UPC kód (EAN) 8595658705251
Pozice v kategorii 221. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 1657. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.