Botanic Křemelina — prášek z horniny v kapslích 400kap.

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Křemelina — prášek z horniny v kapslích 400kap.

Popis produktu

Jak podpořit vitalitu snadno a rychle? Vyzkoušejte blahodárné účinky křemeliny. Jedná se o horninu tvořenou schránkami jednobuněčných řas, které se v průběhu milionů let ukládaly na dnech oceánů a jezer. Jaké vzácné látky v sobě ukrývá a proč je tolik důležitá pro vaše zdraví? Síla křemeliny? Minerály a stopové prvky Naše kaple obsahují tu nejkvalitnější křemelinu, která je vynikajícím zdrojem rostlinného křemíku. Tento prvek je bez nadsázky důležitý pro správnou funkci celého organismu. Kromě toho obsahuje desítky dalších minerálů a stopových prvků jako je například vápník, hořčík, draslík, sodík, zinek, měď, železo, stříbro, molybden, fosfor, chrom a mnohé další. Kapsle jako ideální forma křemeliny Extrakt v kapslích je skvělou formou, kterou si můžete s sebou vzít pohodlně kamkoliv. Nemusíte nic pracně odvažovat ani přidávat do drinků nebo pokrmů. Pro maximální efekt si můžete dopřát až 13 kapslí denně. Začněte ideálně s nižším množstvím, které postupně navyšujte. Existují vedlejší účinky? Při dodržování doporučené množství vedlejší účinky nehrozí. Křemelinu by však raději neměly užívat těhotné a kojící ženy, případně postup konzultovat se svým lékařem.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606235
UPC kód (EAN) 8595658705367
Pozice v kategorii 289. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2501. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.