Botanic Lopuch větší - Kořen 150g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Lopuch větší - Kořen 150g

Popis produktu

Najdete ho po celém světě, přesto je často přehlížený. Mnoho lidí ho totiž považuje za plevel. Přitom Lopuch větší (Arctium lappa) dokáže s naším tělem hotové zázraky. Obsahuje totiž celou řadu silic, tříslovin, minerálů, sliz, inulin a další prospěšné látky. Lopuch je dvouletá bylina, která dorůstá do výšky více než 2 metry. Zajímavější je to ale pod zemí, kde má téměř metrový kořen. Právě ten se pro své příznivé účinky na zdraví používá nejčastěji. Zatímco v Asii najdete čerstvý kořen jako běžnou surovinu v kuchyni, u nás se používá spíše sušený na přípravu čajů, odvarů, tinktur a mastí. Čaj i obklady z Lopuchu pomáhají dostat různé kožní problémy pod kontrolu. Stejně tak by si ho měli dopřávat všichni, kteří chtějí mít bezproblémové trávení. Své využití najde i v případě, že vás trápí různá respirační onemocnění, je totiž vědecky ověřené, že účinné látky obsažené v Lopuchu podporují normální funkci dýchacích cest. Pravidelné užívání pomůže také zlepšit stav kloubů i kostí a srovnat hladinu krevního cukru. Čaj z Lopuchu je navíc močopudný a pomáhá zbavit tělo přebytečné vody. Ale ani to není všechno. Výborně se hodí pro jarní detoxikaci, protože podporuje čištění krve. Užívání a dávkování Doporučená dávka kořene je 5 g denně. Užívat ho můžete smíchaný s vodou, případně si připravit čaj nebo odvar. Po dvou měsících užívání udělejte vždy na několik dní přestávku. Pro přípravu čaje kořen krátce povařte v 500 ml vody nebo namočte přes noc a ráno přihřejte. Takto připravený čaj popíjejte v průběhu dne. Odvar na koupele nebo obklady připravíte povařením kořene v 500 ml vody, nechte ustát a sceďte. Vedlejší účinky Lopuch větší je velmi dobře snášený a při dodržení dávkování nemá žádné vedlejší účinky. Užívání se nedoporučuje v těhotenství a pokud užíváte léky na snižování krevního cukru.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606233
UPC kód (EAN) 8595658705299
Pozice v kategorii 224. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 1665. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.