Botanic Majoránka - Prášek z listů 100g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Majoránka - Prášek z listů 100g

Popis produktu

Majoránka je bylinka, patřící do skupiny hluchavkovitých. Tam mimo jiné řadíme i oregáno a bazalku. Dokáže vyrůst až do výšky přes půl metru. Její lodyha je plně vzpřímená a nese oválné listy a květy, které tvoří bílé až narůžovělé střapce. Nevyhovuje jí zima a chlad. Kvůli tomu se pěstuje spíše jako jednoletka, i když je to trvalka. Nejlépe se jí daří v od začátku jara až do podzimu, a kvete v období od června do září. K použití nám je celá její nať, neboli její nadzemní část. Ta obsahuje spoustu účinných látek jako silice zvaná oleum majoranae, třisloviny a hořčičnu. Kde se tu vzala? Původně pochází se Středomoří, konkrétně z oblasti severní Afriky. Již ve starověku ji hojně pěstovaly zejména vyspělé civilizace jako Egypt, Řecko a Řím. Dále se postupně rozšířila do celé Evropy, kde se uchytila nejen pro svou chuť, ale i pro její pozitivní zdravotní účinky. Účinky Majoránka má až nečekaně mnoho účinků na náš organismus. Mezi ty nejdůležitější patří např. fakt, že je to antioxidant, udržuje hladinu cukru v krvi, podporuje trávení a pomáhá přenášet nervové impulsy a svalové kontrakce. Podpořte svou odolnost Jste v zimě často nachlazení, nebo trpíte na rýmičky? S tím je od teď konec. Majoránka, jakožto silný antioxidant, výrazně podporuje obranyschopnost našeho organismu. Tím pádem budete mnohem odolnější proti nepříznivým vnějším vlivům, nachlazením a nemocem. Trávení za 1 Na trávení má majoránka asi největší efekt. Nepůsobí totiž jen na jeden konkrétní orgán, ale hned na několik. Za prvé, udržuje pravidelnost a správnou činnost střevního traktu. Dále také podporuje správnou funkci našich jater, umí pročistit organismus a zbavit ho odpadních látek, a k tomu celkově podporuje naše trávení a zpracování potravy. Všechny tyto účinky dozajista zaručí, že se budete cítit naprosto skvěle. Srovnejte si cukr Aby toho nebylo málo, majoránka také značně přispívá k udržování normální hladiny cukru v krvi. Na cukr bychom si měli dávat pozor, protože jeho vysoká hladina může způsobovat až opravdu nepříjemné nemoci, jako je například cukrovka. S tím vám ale majoránka velmi ráda pomůže. Při jejím užívání budete mít cukr srovnaný do latě, čímž můžete předejít mnoha nepříjemnostem, nebo jich i mnoho vyřešit. Užívání a dávkování Na denní dávku vám bude stačit 1 lžička rozmíchat ve vodě.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Egypt
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606272
Pozice v kategorii 322. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2534. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.