Botanic Maliník - Drcené listy 100g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Maliník - Drcené listy 100g

Popis produktu

Pomáhá na trávení už od starověku Už ve starověku lidé dobře věděli, že listy z Maliníku mají příznivý vliv na normální trávení. A tak není divu, že se tato populární rostlinka na problémy s trávením a správnou funkci střev používá dodnes. Maliník ženy milují. A mají proč Čaj z Maliníku je oblíbený pomocník, který doprovází ženy ve všech období jejich života. Nejčastěji je využíván pro své blahodárné účinky na PMS (premenstruační syndrom) i průběh samotné menstruace. Menopauza a zadržování vody Není žádným tajemstvím, že Maliník patří mezi oblíbené bylinky, které pomáhají během menopauzy. Během tohoto zásadního období v životě ženy tělo mimojiné začíná zadržovat vodu. A s tím souvisí i další účinek Maliníku, kdy pomáhá vylučování vody z organizmu. Jak si připravit čaj z Maliníku? Připravit si chutný a voňavý čaj z Maliníku je opravdu jednoduché. Budou nám k tomu stačit dvě kávové lžičky drcených listů Maliníku, které zalijeme 200 ml vroucí vody. Nápoj necháme 10 až 15 minut louhovat a poté ho scedíme.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Kosovo
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606240
UPC kód (EAN) 8595658706166
Pozice v kategorii 294. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2504. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.