Botanic Mateřídouška - Drcená nať 100g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Mateřídouška - Drcená nať 100g

Popis produktu

Jak vypadá? Mateřídouška je až 30 cm vysoký, stálezelený polokeř. Pokud jí dáme dostatečný prostor, velmi ráda se plazivě rozroste i do šířky. Má úzké listy a krásně fialové květy. Pro její vzhled ji často můžeme vidět zejména na zahradách. Odkud je? Je to typická evropská rostlina, hojně se vyskytující i u nás, v České republice. Roste téměř po celé Evropě, můžeme ji však nalézt i v některých částech Afriky a Ameriky. Nejvíce se jí daří na sušších a slunných místech, jako jsou louky, meze, nebo okraje lesů. Historie Naši dalecí předci používali mateřídoušku k odhánění nemocí a zlých duchů. Její listy a květy totiž velmi silně, ale krásně voní. V minulosti se tak její větvičky zapalovaly a používali k odhánění zlých energií. Od toho také pochází její latinský název Thymus serpyllum, který vznikl z řeckých slov kadidlo a statečnost. Její nať by se měla sklízet hned po rozkvětu, aby v sobě udržela co nejvíce účinných látek. Sušení by pak mělo být pozvolné a za lehce vyšších teplot. Tradičně se zpracovávala k výrobě tinktury, odvarů, nebo esenciálních olejů. Mezi její nejznámější příbuzné patří tymián. Ten je sice poddruhem mateřídoušky, ale dal by se považovat za sourozence. Obě rostlinky vypadají skoro stejně, mají velmi podobné účinky, a k tomu i podobně voní. Tymián se ale i dodnes využívá hlavně jako koření, zatímco mateřídouška je spíše léčivka. Zhluboka se nadechněte Mateřídouška účinně a prokazatelně podporuje správnou funkci našeho dýchacího systému. To znamená, že s jejím užíváním můžete předejít různým zdravotním onemocněním či problémům s dechem. Mezi ty většinou patří dušnost, zakašlávání, zadýchávání a neschopnost se zhluboka nadechnout. Při správném užívání drcené nati z mateřídoušky se těmto problémům nejen vyhnete, ale můžete je i vyřešit. Stop problémům s trávením Trávení je pro nás pochopitelně velmi důležité. Dokonce životně důležité. Některé problémy s trávením mohou vést až k opravdu nepříjemným onemocněním. Většinou je to však způsobeno nedostatečným pročištěním organismu a nahromaděním odpadních látek, které nadále pronikají do těla. Mateřídouška si s tím ale hravě poradí. Podporuje totiž správnou funkci celého trávicího systému. Vaše trávicí orgány budou pročištěny a zbaveny všech nežádoucích odpadních látek. Díky tomu se nejen budete cítít lépe, ale můžete tak i předejít či vyřešit spoustu dalších problémů. Užívání a dávkování Užívání je jednoduché. Stačí vám vzít jednu čajovou lžičku drcené nati a tu poté zalít 250 ml vroucí vody. Nechte přibližně 10 minut louhovat a poté sceďte. Odvar takto můžete užívat až dvakrát denně.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Bulharsko
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606271
UPC kód (EAN) 8595658706890
Pozice v kategorii 321. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2530. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.