Botanic Muira puama 4:1 10g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Muira puama 4:1 10g

Popis produktu

Ptychopetalum také Muira puama je pro nás dříve neznámá exotická léčivá rostlina z čeledi olaxovité. Původ rostliny je v brazilské Amazonii. Dnes se nachází i v oblasti Jižní Ameriky. Je to strom, který vyrůstá do výšky maximálně 5 metrů. Listy jsou o velikosti 2x3 cm. Štiplavou vůni jasmínu mají malé, bílé květy se 4-6 okvětními lístky. Naopak bez vůně je kořen, ten má uvnitř světle hnědou barvu, je tuhý a vláknitý s tenkou kůrou. Rostlina vyrůstá v deštných pralesech v Brazílii. Rostlině se přezdívá “Amazonská viagra”, tuto přezdívku získala, když muži z amazonských kmenů žvíkali ze stromu kořeny i kůru, to zvyšovalo jejich mužskou sílu. Z kůry i kořene se dlouhodobou extrakcí a kombinací s olejem vyráběly různé druhy mazání. Složení rostlinky Muira puama Obsažené látky v rostlině: alkaloidy (muirapuamin), esenciální oleje, lupeol, flobafen, betasitosterol, třísloviny, rostlinné steroly, nenasycené mastné kyseliny a organické kyseliny.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5444091
UPC kód (EAN) 8595658701598
Pozice v kategorii 181. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2366. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.