Botanic Ostropestřec mariánský - Extrakt 10:1 60kap.

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Ostropestřec mariánský - Extrakt 10:1 60kap.

Popis produktu

Bodlák ze Středomoří s významnými účinky Tenhle malý pichlavý zázrak ze Středomoří a Jihozápadní Asie ocení nejvíce lidé, které trápí zdravotní problémy s jejich játry. A to hlavně díky vysokému obsahu silymarinu, který chrání játra před účinky toxických látek a ztukovatěním. Ostropestřec je vhodný nejenom pro jejich ochranu, ale také pro regeneraci. Navíc má také blahodárné účinky na naše trávení a je to silný antioxidant, takže chrání naše buňky před volnými radikály. Srovná hladinu cukru do latě Mnohé studie také prokázaly, že Ostropestřec mariánský si poradí s vysokou hladinou glukózy v krvi, takže je vhodné jej užívat v případě, kdy potřebujete docílit normální hladiny cukru v krvi. To ocení nejen diabetici, ale všichni, kteří si by si na tento faktor měli dávat pozor. Podpora srdce a přirozené obranyschopnosti Díky svému složení si Ostropestřec poradí i s dalšími problémy. V různých lidových léčitelstvích, ale i v moderní medicíně nachází své místo díky podpoře srdeční činnosti a zvyšování naší přirozené obranyschopnosti, která vede k větší odolnosti proti vnějším vlivům působící na naše zdraví. Desetkrát silnější zázrak v kapslích Na výrobu 1 kg našeho silného extraktu bylo využito celých 10 kg byliny, takže si můžete dopřát výrazně větší koncentrace účinných látek, než u klasického prášku nebo jiných forem. Extrakt z Ostropestřce mariánského 10:1 v kapslích je praktická forma, kterou si s sebou můžete vzít kamkoliv a snadno se užívá. Dávkování a užívání Díky silnému extraktu bohatě postačí, když si každý den s jídlem dáte 2 kapsle. Ty stačí zapít dostatečným množství vody.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606229
UPC kód (EAN) 8595658706548
Pozice v kategorii 221. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 1662. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.