Botanic Ovocný čaj - Ovocná směs 50g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Ovocný čaj - Ovocná směs 50g

Popis produktu

Ovocné čaje přinášejí zajímavé chuťové vjemy. Vyzkoušejte Ovocnou směs z jablka, ibišku, pomerančové kůry a šípku a nalijte ho k snídani nebo ke svačině i svým mlsným dětem. Jednotlivé složky lahodí oku a voní jako čerstvě nakrájené. Skvěle se doplňují a dodávají čaji ovocnou chuť plnou svěžesti. S Ovocnou směsí budete slavit úspěch u celé rodiny i hostů. Příprava je snadná a máme ji osobně odzkoušenou. Můžete zkrátit nebo prodloužit dobu louhování a regulovat teplotu vody. Získáte tak pokaždé jinou a zajímavou chuť čaje.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí.Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem. Na základě ustanovení Evropského parlamentu nemůžeme u tohoto produktu uvádět více informací. Více informací najdete na externích zdrojích. Děkujeme za pochopení.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Německo
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 4564575
UPC kód (EAN) 8595658704445
Pozice v kategorii 14. (v Bylinné čaje)
Pozice v kategorii 141. (v Potraviny)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.