Botanic Právenka latnatá - Extrakt s 10% Andrographolide kapsle 60kap.

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Právenka latnatá - Extrakt s 10% Andrographolide kapsle 60kap.

Popis produktu

Právenka latnatá aneb krátká exkurze do botaniky Už jste někdy slyšeli o této bylince? Pokud ne, tak vám ji teď v krátkosti představíme. Právenka latnatá (latinsky Andrographis paniculata) je víceletá rostlina s extrémně nahořklou chutí původem z Indie a Srí Lanky. Má podlouhlé zelené listy a bílé drobné kvítky, které z dálky připomínají hluchavku. Dorůstá do výšky 1 metru a plodí malé tobolky. V čem spočívá její síla? Její magická síla spočívá v: podpoře imunitního systému, antioxidačních schopnostech, normalizaci funkce dýchacího systému, podpoře činnosti jater, podpoře přirozeného stavu kloubů a kostí, normalizaci hladiny cukru v krvi, podpoře přirozené obranyschopnosti. Podpoří očistu těla Právenka pomáhá také s očistou těla. Díky svým antioxidačním vlastnostem vás ochrání před volnými radikály. Dobrá volba i pro diabetiky Díky tomu, že normalizuje hladinu cukru v krvi se hodí pro diabetiky a ty z vás, kteří chtějí cukrovce předcházet. Právenka latnatá od Botanicu: 100 % přírodní kapsle pro uspěchané U nás na e-shopu Botanic prodáváme právenku v kapslové podobě. Jedno balení obsahuje 60 kapslí čistého extraktu této bylinky, které vám vystačí na 2 měsíce. Tuto formu vám doporučujeme v případě, kdy se nechcete nebo nemáte čas babrat s odměřováním denních dávek. Kolik kapslí právenky si můžete denně vzít? Právenku můžete bez obav užívat denně. Povolená je 1 kapsle, kterou stačí zapít vodou. Kdy byste se měli této bylince vyhnout a jaké jsou její nežádoucí účinky? Rozhodně se jí vyhněte, pokud jste těhotné nebo kojíte. Bylinka obsahuje látky, které vyvolávají potrat. Ve výjimečných případech může dojít k trávicím potížím, zvracení, průjmu, nebo bušení srdce a závratím.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5242192
UPC kód (EAN) 8595658705572
Pozice v kategorii 169. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 1572. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.