Botanic Psyllium Extrakt 10:1 v kapslích 60kap.

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Psyllium Extrakt 10:1 v kapslích 60kap.

Popis produktu

Vláknina - první volba všech, kteří prahnou po optimální hladině cholesterolu a zdravé a spokojené trávicí soustavě. Vyskytuje se především v ovoci a zelenině a její dostatečný příjem bychom rozhodně neměli podceňovat. Pokud máte pocit, že jste s tou vlákninou tak trochu pozadu, ale už jen ze zmínky o salátu chytáte osypky, máme přesně něco pro vás - extrakt z psyllia v kapslích. Bratranec z Indie Psyllium sice zní honosně, jedná se však pouze o vysušené osemení získávané z jitrocele indického (Plantago ovata). Krása psyllia spočívá v tom, že se jedná až o 85% vlákninu, takže se do denní doporučené dávky s přehledem vejdete i s odporem ke všemu zelenému. Psyllium při kontaktu s vodou nabobtná a díky obsahu oligosacharidů zeslizovatí, čímž podporuje správnou peristaltiku i dostatečnou hydrataci střev - dva důležité faktory hrající hlavní roli ve správné funkci trávicí soustavy. Rozpaky musí jít stranou Zácpa, průjem, hemoroidy - potíže, o kterých je často stydno mluvit, a tak je spousta lidí radši mlčky řeší svépomocí. Co se ale radši zaměřit na příčinu místo příznaků? Na vině totiž i tentokrát může být právě dysfunkční trávicí soustava… Zkuste to s naším extraktem z psyllia, nakopněte své trávení a přesvědčte se, že i zdánlivě komplikované problémy mají často jednoduché řešení. Střeva základ života Existuje nespočet studií ohledně toho, jak pozitivní vliv má střevní mikrobiom na naši imunitu, regulaci hmotnosti, alergie i psychický well-being. Pro lidské trávicí enzymy je psyllium sice nestravitelné, střevní mikrobiota z něj ale bude krásně prosperovat. Win-win! P.S.: A jako bonus dostatečný příjem vlákniny navíc přispívá také k udržení optimální hladiny cholesterolu. Použití a dávkování 2 kapsle denně, dostatečné množství vody a máte vyřešeno - zkrátka krása střídá nádheru. Kam se na to hrabou nějaký saláty, no ne? Jo, a kdo s polykáním kapslí bojuje, nebo by měl zájem prozkoumat extrakt z psyllia v sypané formě a jeho další možná využití, tak může tady (sypaná forma odkaz). Upozornění: díky jeho schopnosti vázat vodu je při konzumaci psyllia v jakékoliv formě důležité myslet na dostatečný pitný režim. V opačném případě hrozí kontraproduktivní výsledky. Upozornění 2: Není vhodné používat při chorobném zúžení jícnu, částí žaludku a střev. Pozor by měli dát také diabetici s obtížně zvladatelnou hladinou cukru v krvi.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5591004
UPC kód (EAN) 8595658707620
Pozice v kategorii 190. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2386. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.