Botanic Pupalka dvouletá - Extrakt 10:1 v kapslích 60kap.

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Pupalka dvouletá - Extrakt 10:1 v kapslích 60kap.

Popis produktu

Pupalka dvouletá má celou spoustu účinků. Jeden z nejdůležitějších je ale to, že poskytuje klidný průběh a komfort před i při menstruaci. K tomu má ale i další účinky, nejen pro ženy. Pojďme se teď na ně tedy společně podívat. Komfort před i při menstruaci Menstruace není nikdy nic příjemného. S naším extraktem si ale její průběh můžete výrazně zmírnit, a dopřát si vytoužený klid. Pupalka dvouletá totiž poskytuje komfort jak před menstruací, tak i v jejím průběhu. Díky tomu se tak můžete vyhnout nepříjemným bolestem, změnám nálad a dalším problémům, spojených s menstruací. Pevná a krásná pokožka Díky našemu extraktu z pupalky dvouleté můžete výrazně podpořit stav vaší pokožky. Pupalka dvouletá se totiž stará o to, aby vaše pokožka byla stále ve správném a normálním stavu. Navíc podporuje i její odolnost, pevnost, a udržuje ji krásně svěží. Zbavte se zbytečného cholesterolu Pokud trpíte na problémy s průtokem krve, extrakt z pupalky vám zaručeně pomůže. Dokáže totiž odstraňovat přebytečný cholesterol z našich cév, a tím je tak krásně čistit a uvolňovat. Užívání extraktu tak může být jednoduchým řešením, nebo alespoň velmi účinnou prevencí proti problémům se zvýšenou hladinou cholesterolu, nebo proti obtížím s krevním oběhem. Štít proti nachlazení Pupalka dvouletá podporuje doslova celý náš organismus. Má totiž rovnou celou řadu takzvaných metabolických funkcí, a tak se stará o to, aby náš metabolismus fungoval přesně tak, jak má. Zejména ale podporuje a zesiluje tvorbu imunity. Užívání extraktu tak funguje jako účinná obrana a prevence proti rýmičkám, nachlazením, nebo nepříjemným nemocem. Co vše extrakt obsahuje? Aby mohl náš extrakt fungovat správně a poskytovat nám jeho schopnosti, musel si je propůjčit hned od několika účinných látek. Mezi ty nejdůležitější patří minerály, bílkoviny, tuky, škroby, flavonoidy, a kyselina lionelová. Užívání a dávkování Užívejte 2 kapsle denně. Balení obsahuje 60 kapslí. Nevhodné pro Užívání extraktu není vhodné pro těhotné a kojící ženy, a děti do 12 let.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5921636
UPC kód (EAN) 8595658707644
Pozice v kategorii 332. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2544. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.