Botanic Pupalka dvouletá - Extrakt 10:1 v prášku 20g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Pupalka dvouletá - Extrakt 10:1 v prášku 20g

Popis produktu

Pupalka dvouletá je rostlina, jejíž účinky se hodí převážně ženám. Její hlavní schopností je totiž zajištění komfortu před, i v průběhu menstruace. Mimo to má ale i spoustu dalších účinků, které se můžou hodit snad úplně všem. Pojďme se nyní tedy na schopnosti našeho extraktu z pupalky podívat trochu zblízka. Klidná menstruace Tuto schopnost pupalky dvouleté dokáže ocenit snad každá žena. Menstruace může být často velmi nepříjemná, proto jsme tu ale my a náš extrakt. Ten vám totiž poskytne naprostý komfort jak před menstruací, tak i v celém jejím průběhu. Můžete se tak vyvarovat nepříjemným bolestem, změnám nálad, nebo dalším problémům, které s sebou menstruace přináší. Ještě krásnější pokožka Pupalka dvouletá má schopnost zkrášlovat vaši pokožku a podporovat její normální stav. Díky tomu budete vypadat svěží, vaše pokožka bude pevná a odolná, a snadno se ubrání jakýmkoliv nepříznivým vlivům okolí. Nezapomeňme na kardiovaskulární systém Pokud máte problémy s oběhem krve, pupalka může být velmi účinným řešením, nebo alespoň efektivní prevencí. Zbavuje se totiž přebytečného cholesterolu, který se nám ukládá v cévách, a tím je ucpává. Díky tomu si můžete být jisti, že po užívání extraktu váš kardiovaskulární systém bude fungovat, jak má, a vaše cévy budou čisté, volné, a krev jimi bude protékat naprosto plynule. A nakonec imunita Aby toho nebylo málo, extrakt z pupalky dvouleté má i celou řadu takzvaných metabolických funkcí, které, jak už jejich název napovídá, podporují fungování celého našeho metabolismu. Hlavně ale podporuje tvorbu a sílu imunity, díky čemuž vám poskytuje ochranu před různými nepříjemnými rýmičkami, nachlazeními a nemocemi. Co vše extrakt obsahuje? Aby mohl náš extrakt fungovat správně a poskytovat nám jeho schopnosti, musel si je propůjčit hned od několika účinných látek. Mezi ty nejdůležitější patří minerály, bílkoviny, tuky, škroby, flavonoidy, a kyselina lionelová. Užívání a dávkování Užívejte 1,5 gramů denně. Balení obsahuje 20 gramů. Nevhodné pro Užívání extraktu není vhodné pro těhotné a kojící ženy, a děti do 12 let.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5921637
UPC kód (EAN) 8595658707651
Pozice v kategorii 333. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2545. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.