Botanic Řecký horský čaj - Řezaná nať 100g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Řecký horský čaj - Řezaná nať 100g

Popis produktu

Až příliš oblíbený? Řecký horský čaj nabývá na popularitě. Díky tomu také roste téměř jen v horách, a pomalu ale jistě se stává ohroženým druhem. V Řecku jde totiž o nezbytnou součást každodenního života, která nesmí chybět v žádné domácnosti. Tak tomu ale bývá už po staletí, jelikož řecký horský čaj hraje velkou roli v celé tradiční řecké kultuře. Není se čemu divit Tomu, jak moc je populární, se opravdu nemůžeme divit. Jeho chuť je totiž naprosto vynikající. Řecký horský čaj je velmi oblíbený například i v profesionální gastronomii, ale i v běžných domácnostech. Díky jeho úžasné a osvěžující chuti je zkrátka rozšířen skoro všude. Třešničku na dortu mu můžete dodat přidáním medu a citronu, jak to často dělají právě v Řecku. Užívání a dávkování Sypaná forma. Plnější čajovou lžičku zamíchejte v 200-250 ml horké vody. Přiklopte a nechte cca 10 minut louhovat. Balení obsahuje 100 gUPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5535296
UPC kód (EAN) 8595658707774
Pozice v kategorii 81. (v Čaje)
Pozice v kategorii 154. (v Potraviny)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.