Botanic Řimbaba obecná - Drť 150g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Řimbaba obecná - Drť 150g

Popis produktu

Vypadá jako kopretina, ale kopretina to není. I když se s ní můžete setkat na okrasných zahrádkách, umí toho více, než jen dobře vypadat. Řimbaba obecná (Tanacetum parthenium) je totiž silný antioxidant a velmi účinná bylinka na ženské potíže - od nepříjemných příznaků PMS přes bolestivou menstruaci až po symptomy spojené s menopauzou. Uklidňuje hladké svalstvo dělohy a tím působí proti křečím. Vědecky podložené jsou i její schopnosti zmírňovat migrény - a to opravdu výrazně - upravit metabolismus glukózy a zlepšit funkci oběhové soustavy. Díky tomu, že dokáže zvýšit kvalitu relaxace, vám navíc pomůže zvládnout i psychicky náročnější období. Co stojí za příznivými účinky Řimbaby? Bylinka obsahuje vonné silice, třísloviny a laktony, z nichž nejvýznamnější je parthenolid, který je po bylince i pojmenovaný a má na svědomí její schopnost blokovat bolest hlavy při migrénách. Užívání a dávkování Zalijte jednu čajovou lžičku Řimbaby 250 ml vody, nechte louhovat 10 minut a sceďte. Čerstvý čaj pijte 2× až 3× denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku 5 g. Vedlejší účinky Při užívání Řimbaby se mohou v ústech objevit vřídky, pocit suchého a bolestivého jazyka, nepříjemná hořkost nebo zažívací problémy. Neužívejte v těhotenství a pokud užíváte léky na ředění krve.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Rakousko
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606234
UPC kód (EAN) 8595658705305
Pozice v kategorii 225. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 1666. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.