Botanic Rozchodnice růžová - Drcený kořen 50g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Rozchodnice růžová - Drcený kořen 50g

Popis produktu

Rozchodnice aneb pomocnice pro lidi ve stresu i studenty Rozchodnice růžová se řadí mezi tzv. nootropika (například léčiva, potravinové doplňky nebo funkční potraviny), které pozitivně působí na lidský mozek. To ocení hlavně manažeři, podnikatelé i programátoři, kteří jsou často ve stresu a potřebují si pamatovat spoustu věcí. Užívání nootropik pomáhá i k rychlejšímu učení. Účinný antioxidant Bylinu doporučujeme i v případě, kdy se chcete čistit. Rozchodnice působí jako účinný antioxidant (tzn. látka, která dokáže v organismu kompenzovat škodlivé účinky probíhajících oxidačních procesů). Rozchodnice účinkuje těmito způsoby: podporuje kognitivní funkce (paměť, koncentrace, pozornost, řečové funkce apod.), působí jako antioxidant, zlepšuje fyzické i duševní zdraví. Rostlina obsahuje řadu zdraví prospěšných látek. Největší bohatství ale ukrývá její kořen. Nachází se v něm kolem 140 chemických sloučenin: fenolické látky, rozvin, rosin, rosarin, organické kyseliny, terpenoidy, fenolové kyseliny, flavonoidy, antrachinony, alkaloidy. Některým z nich se připisuje specifický terapeutický účinek. Proč nakoupit rozchodnici u nás na Botanicu? Rozchodnici růžovou prodáváme jako drcený kořen v ekologických sáčcích po 50 gramech. U našich produktů se nemusíte bát chemických přísad nebo neověřených dodavatelů. Na Botanicu zakoupíte 100 % přírodní surovinu pouze od těch certifikovaných. A pokud máte jakékoliv otázky k bylince, dávkování nebo k čemukoliv jinému, obraťte se na náš zkušený, prozákaznicky orientovaný tým, který vám je rád zodpoví. Jak rozchodnici růžovou drcený kořen užívat a hrozí vám nějaké nežádoucí účinky? Abyste docílili co největších účinků, vložte 2 až 5 gramů drceného kořenu do studené vody (250 ml) a nechte vylouhovat 5 až 10 minut. Poté nálev přeceďte a podle chuti oslaďte. Užívejte ho maximálně 2x denně (2 šálky). I v případě užívání rozchodnice platí: “Všeho s mírou.” Proto dodržujte doporučené dávkování. V opačném případě se u vás mohou objevit nežádoucí účinky - roztěkanost, bolest hlavy, podrážděnost nebo tlak na hrudníku, které však většinou rychle zmizí. Bylince se 100 % vyhněte, pokud jste těhotné, kojíte nebo v případě, kdy užíváte léčiva obsahující barbituráty.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606114
UPC kód (EAN) 8595658701802
Pozice v kategorii 192. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2388. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.