Botanic Šalvěj lékařská 150g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Šalvěj lékařská 150g

Popis produktu

Obecné informace Šalvěj lékařská patří do čeledi hluchavkovitých. Tato vytrvalá, aromatická bylina dorůstá výšky 30 až 70 cm a vytváří polokeř. Lodyha Šalvěje je přímá a nevětvená a rostou z ní listy o délce 2 až 8 cm. Šalvěj má fialové květy, které na ní můžete spatřit od května do července. Rostlina je po stovky let nedílnou součástí tradiční medicíny a mimořádně se jí daří na jihu Evropy, odkud se roznesla po celém kontinentu. Na Šalvěj lékařskou můžete narazit ve volné přírodě, ale můžete si ji vypěstovat i na své zahrádce. Rostlina je nejen žádanou bylinou, ale také lahodným kořením a příměsí do přírodní kosmetiky. Vypěstovanou rostlinu můžete usušit a připravovat si z ní odvary a čaje. O jejich účincích se přesvědčili již starověcí obyvatelé Persie, Číny a Egypta. Užívání a dávkování Z drcené Šalvěje lékařské si můžete připravit čaj a odvar. Čaj je určen pouze k vnitřnímu užití, odvar můžete použít i k ošetření povrchu těla. Příprava čaje ze Šalvěje: jednu lžičku drcené byliny zalijte 200 ml vroucí vody a nechte louhovat pět až deset minut. Následně šalvějový čaj přeceďte do hrnku. Denně vypijte maximálně dva hrnky čaje ze Šalvěje lékařské. Příprava odvaru ze Šalvěje: dvě až tři lžičky drcené Šalvěje zalijte 250 ml vroucí vody a nechte asi patnáct minut louhovat. Odvar můžete použít jako kloktadlo nebo k přípravě obkladůUPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Albánie
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606189
UPC kód (EAN) 8595658704063
Pozice v kategorii 209. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 1641. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.