Botanic Šípek - Extrakt z plodů 10:1 v prášku 100g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Šípek - Extrakt z plodů 10:1 v prášku 100g

Popis produktu

Šípek je už odjakživa považován za zdraví prospěšnou rostlinu. Už babičky našich babiček z něj vařili čaje a snažili se jej využít ke zlepšení průběhu různých nemocí, nebo k posílení imunity. Náš extrakt 10:1 z plodů šípku obsahuje přesně tolik účinných látek, kolik je potřeba, aby splnil všechny své funkce. Při jeho užívání se můžete těšit na zlepšení celkového stavu organismu. Pojďme se ale na jeho účinky nejdříve podívat trochu zblízka. Zbavte se těžkých nohou Šípek má úžasný vliv na naši cévní soustavu. Zejména přispívá k lepšímu proudění krve a uvolnění cév, čímž může předejít nebo rovnou vyřešit hned několik potíží. Pokud například trpíte tzv. těžkýma nohama, šípek je přesně něco pro vás. Uvolní cévy a podpoří průtok krve, čímž účinně vyřeší vaše problémy s těžkýma nohama. Ty totiž bývají způsobeny hlavně ucpáním cév a nedostatečným průtokem krve. Kromě toho ale dokáže vyřešit i spoustu dalších problémů a celkově zlepšit stav našeho cévního systému. Trávení se už bát nemusíte Šípek celkově podporuje naše trávení a činnost trávicích orgánů. Velký vliv má ale zejména na činnost našich ledvin a močového měchýře. Při užívání našeho extraktu docílíte zlepšení stavu těchto orgánů a výrazně přispějete k jejich správné činnosti. Tím se opět můžete vyvarovat několika nepříjemnostem, nebo spoustu z nich rovnou vyřešit. Uklidněte své tělo i mysl Aby toho nebylo málo, šípek má úžasný vliv i na naši mysl. Má totiž tzv. tonizující účinky. To zjednodušeně znamená to, že dokáže celý organismus krásně uklidnit a zrelaxovat. Po jeho užívání se budete cítit nejen fyzicky, ale i psychicky mnohem lépe. Zkuste náš extrakt a sami brzy poznáte rozdíl. Kromě všech těchto účinků dokáže šípek podpořit i náš dýchací systém, a tím celkové zlepšit kvalitu dýchání. Opět se tak můžete vyhnout několika problémům spojeným s dýcháním nebo s dýchacími orgány. K tomu všemu působí šípek jako vysoce účinný antioxidant, který výrazně zvyšuje obranyschopnost a podporuje imunitní systém. Co vše extrakt obsahuje? Mezi ty nejdůležitější účinné látky v našem extraktu, zodpovědné za jeho účinky, patří bílkoviny, draslík, hořčík, sacharidy, sodík, vápník, vitamin B6, vitamin C, vláknina a železo. Užívání a dávkování Jde o sypanou formu extraktu, užívejte 4 gramy denně. Balení obsahuje 100 gramů. Nevhodné pro Užívání extraktu není vhodné, pokud zrovna trpíte onemocněním ledvin.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5961382
UPC kód (EAN) 8595658707545
Pozice v kategorii 339. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2546. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.