Botanic Vitamín D3 + K2 - s MCT olejem v kapslích 60kap.

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Vitamín D3 + K2 - s MCT olejem v kapslích  60kap.

Popis produktu

Zářivé zdraví a vitalita s každou kapslí Představujeme Vám Vitamín D3 + K2 s MCT olejem v kapslích, revoluční doplněk stravy, který představuje klíč k posílení vaší vitality, zdraví kostí a imunitního systému. Tento inovativní produkt od českého výrobce Botanic, který má za sebou 19 let zkušeností, kombinuje nejčistější formy vitaminů D3 a K2 s výživným MCT olejem, a to vše ve veganských kapslích z celulózy. Ideální volba pro každého, kdo si přeje podpořit své zdraví přírodní a eticky odpovědnou cestou. Zdraví, které cítíte S Vitamínem D3 + K2 s MCT olejem v kapslích zažijete hned několik prokazatelných benefitů. Vitamin D podporuje normální vstřebávání vápníku a fosforu, což je zásadní pro udržení pevných kostí a zdravých zubů. Současně přispívá k normální funkci svalů a imunitního systému. Vitamin K je nepostradatelný pro normální srážlivost krve a udržení zdravých kostí. S tímto doplňkem stravy získáte silnou podporu pro vaše celkové zdraví a vitalitu. Ideální pro široké spektrum zákazníků Tento produkt je perfektním řešením pro širokou škálu zákazníků – od seniorů a sportovců po osoby s omezeným přístupem ke slunečnímu záření a ty, kdo hledají přírodní podporu imunity. Díky svému čistě přírodnímu složení a veganským kapslím je ideální i pro osoby s přísnými dietními omezeními nebo pro ty, kdo upřednostňují ekologicky šetrné produkty. Přírodní složení pro maximální účinnost Tento doplněk stravy je formulován s nejvyšší pečlivostí, aby zajistil maximální účinnost bez použití zbytečných plnidel nebo chemických látek. Obsahuje MCT olej pro podporu energetického metabolismu, vitamin K2 pro zdravé kosti a srdce, a vitamin D3 pro imunitu a svalovou funkci. Veškeré složky jsou získávány z přírodních zdrojů a jsou uceleny do veganských kapslí z celulózy. Jednoduché dávkování pro každodenní použití Pro snadné začlenění do vašeho denního režimu stačí pouze jedna kapsle denně, ideálně s jídlem. Každé balení obsahuje 60 kapslí, což znamená, že jedno balení vám poskytne plné dvouměsíční zásoby této komplexní podpory zdraví. Začněte svůj cestu k lepšímu zdraví ještě dnes Nečekejte, dokud se objeví první známky nedostatku. Vitamín D3 + K2 s MCT olejem v kapslích vám nabízí jednoduchý a efektivní způsob, jak posílit své zdraví a vitalitu. Objednejte si tento přírodní doplněk stravy ještě dnes a udělejte první krok ke zlepšení kvality vašeho života! Složení jedné kapsle MCT olej v prášku 380 mg 79,1 % Vitamín K2 0,14 mg 0,029 % Vitamín D3 0,02 mg 0,004 % Kapsle 100 mg 20,8 %UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5961536
UPC kód (EAN) 8595658708078
Pozice v kategorii 340. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2547. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.