Botanic Yucca - Extrakt z kořene s 50 % saponinů kapsle 90kap.

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Yucca - Extrakt z kořene s 50 % saponinů kapsle 90kap.

Popis produktu

Yu … co? Yucca! Yucca, juka, yakka; všechno jsou to názvy, pod kterými se skrývá majestátní a houževnatá severoamerická pouštní rostlina. Vyhlášená především pro svou prosperitu i v nehostinném prostředí, Yucca s radostí předá něco ze své přirozené odolnosti i vám. Toužíte po stabilní psychické i fyzické pohodě, ale jste skeptičtí k produktům z reklam a letáků? Sáhněte po našem exktraktu z kořene yuccy a už nebudete chtít nic jiného! Máme pro vás něco extra(kt) Náš delikátně vybalancovaný extrakt s full spektrem prospěšných aktivních látek podporuje optimální funkce našeho těla, kterému pomáhá se detoxikovat. Zároveň také slouží jako antioxidant - chrání naše buňky před poničením volnými radikály a oddaluje tak chřadnutí a stárnutí organismu. Multivitamínová bomba Saponiny (kterých v našem extraktu najdete až 50 %), resveratrol, vitamíny C, A, B, minerály, fytonutrienty, vláknina - všechno tohle a pěkně pohromadě v jedné jediné krabičce. Rozlučte se s desítkami různých pilulek a držte se s námi hesla “v jednoduchosti je krása”. I přesto, že tímto náš výčet yucciných benefitů není ani zdaleka kompletní, tak kvůli přísné české legislativě bohužel nemůžeme uvádět další informace. Dávkování a užívání Kapsle - vždy se bere dávka ráno a večer. První týden je to jedna kapsle ráno (nalačno) a jedna večer Druhý týden jsou to dvě ráno (nalačno) a dvě večer Třetí týden jsou to tři kapsle ráno (nalačno) a tři večer … a nebo taky jednoduše - 1:1:1, 2:2:2, 3:3:3 A komu to přijde příliš komplikované, nebo by snad měl problém se zapíjením kapslí, může si pořídit tento samý extrakt v sypané formě. Prosím pozor, důležité! U těhotných a kojících žen, dětí do 15 let a pacienty po transplantaci a implantaci je nutné používání Yuccy nejprve konzultovat s praktickým lékařem, aby nedošlo k žádným komplikacím. A vzhledem k tomu, že užívání Yuccy zvyšuje tekutost tekutin v těle, nedoporučuje se používání toto přípravku ani lidem, kteří berou léky na ředění krve. Naopak se ale doporučuje dbát na dodržování zvýšeného pitného režimu - pro nesportovce alespoň 3 l denně, pro sportovce pak ještě více, úměrně k náročnosti vykonávaného sportu.UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5606261
UPC kód (EAN) 8595658706715
Pozice v kategorii 311. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2516. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.