Botanic Zázvor - Extrakt s 5 % Gingerolu v prášku 40g

Značka: prodejce neuvedl

Botanic Zázvor - Extrakt s 5 % Gingerolu v prášku 40g

Popis produktu

Nejčastěji se s touto bylinou setkáváme v podobě zázvorového čaje, který je, díky spoustě vitamínů a antioxidantů, oblíbeným horkým nápojem především v zimních měsících. Věděli jste však, že kromě podpory naší obranyschopnosti, má zázvor v rukávu ještě pár dalších es? Nejlepší kámoš olympijských vítězů Zázvor optimalizuje stav kostí a kloubů, čímž vytváří ideální podmínky pro správnou funkci pohybového aparátu a zaručuje podávání těch nejšpičkovějších výkonů v jakémkoliv sportu. Zároveň i dohlíží na správné fungování nejen jedné, ale hned dvou soustav - kardiovaskulární a dýchací - takže bez ohledu na intenzitu zvolené aktivity, dech popadnete raz, dva. Utečte před mlsnou Sportovní aktivita a racionální a vyvážená strava jdou ruku v ruce. Náš poctivý extrakt tím pádem nadchne i ty, které často honí mlsná, občas lehce “ulítnou” a rádi by tento zlozvyk změnili. Optimalizace cukru v krvi a podpora zdravého trávení jsou totiž další z benefitů, který suplementací zázvoru získáte. Teď už vám v cestě za vaší vysněnou postavou nestojí už vůbec nic! Závratné závratě Kinetóza sice nemá s kinem nic společného, cestou do kina se s ní ale klidně setkat můžete - jedná se totiž o pohybovou nemoc. Pokud se vám dělá nevolno už jen při představě jakéhokoliv cestování, ulevte si zázvorem a s klidem na duši i v žaludku se vydejte klidně až na druhý konec světa. Žádné tajemství není ani to, že zázvor boduje i u nastávajících maminek. Díky tomu, že jeho konzumace je bezproblémová právě i v těhotenství, je favoritem číslo jedna v prevenci ranních nevolností. Užívání a dávkování Zázvor je takový malý, multifunkční zázrak, jehož účinky se mění v závislosti na dávkování. Vy se ale nebojte nic, my už jsme pro vás totiž nachystali step-by-step manuál! Standardní doporučené dávkování - ještě nic zapeklitého; tady si vystačíte s 0,5 g prášku jednou denně Při bolestivé menstruaci - 250 mg prášku čtyřikrát denně po dobu prvních tří dnů menstruačního cyklu Při problémech s klouby (osteoartróza) - s klidem si dopřejte 170 mg 3x denně Proti (nejen) těhotenské nevolnosti - každý den si ve 2 - 4 dávkách můžete dopřát 0,5 - 2,5 g prášku a to po dobu maximálně tří týdnů Specificky proti nevolnosti před cestováním - 1 g prášku cca hodinu před cestováním či jinou situací, která vám může vyvolat závratě Vyberte si dávkování dle potřeby a prášek pak rozpusťte ve vodě, džusu, nebo třeba přidejte do smoothie; opravdoví fajnšmekři pak mohou klidně rovnou ze lžičky! Kdo má ale pocit, že je to s tím práškem celé až moc komplikované, tak pro toho máme ten samý extrakt i ve formě kapslí!UPOZORNĚNÍ
Doplněk stravy, není náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Vzhledem k nařízením Evropské Unie a současné legislativě nesmíme u produktů uvádět některé informace. Mezi ně například patří zdravotní účinky, nebo vědecké studie.
Výrobce: PlaBio s.r.o., Podzimní 37, 466 02 Jablonec nad Nisou, Česká republika, IČ: 03945294
ZEMĚ PŮVODU
Čína
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Botanic
UCPS kód 5418507
Pozice v kategorii 179. (v Doplňky stravy)
Pozice v kategorii 2364. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.