Breeva A5W čistička vzduchu

Značka: prodejce neuvedl

Breeva A5W čistička vzduchu

Popis produktu

Breeva A5WW čistička vzduchu

Moderní čistička vzduchu TCL Breeva A5WW Wi-Fi se postará o čistší prostředí ve vaší domácnosti nebo kanceláři. Díky elegantnímu designu skvěle zapadne do každé místnosti a nebude zde působit jako rušivý prvek. Přístroj je vzhledem ke svému výkonu ideální do prostor do 48 m2. Maximální vzduchový výkon přitom dosahuje 400 m3/h. Spotřebič používá 5stupňový filtrační systém a ze vzduchu spolehlivě odstraňuje prach, pyl, roztoče, bakterie i nejrůznější pachy a stopy kouře.


Jednoduché ovládání

Čistička vzduchu se jednoduše ovládá a nastavit si můžete jednu ze tří rychlostí proudění vzduchu. V noci oceníte speciální noční režim, který výrazně sníží hlučnost přístroje a zároveň vypne podsvětlení ovládacího panelu. Využít můžete také automatický režim, který úroveň čištění sám upraví na základě aktuálního stavu vzduchu v místnosti.


Klíčové vlastnosti:

Elegantní čistička vzduchu
Ideální do prostor do 48 m2
Pracuje s 5stupňovým filtračním systémem
Zaujme ambientním osvětlením
Tichý mód oceníte v noci
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce TCL
UCPS kód 5961045
UPC kód (EAN) 6921732890278
Pozice v kategorii 9. (v Čističky vzduchu)
Pozice v kategorii 32881. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.