BRW Nepo Plus Botník SFB2K2 Bílý Lamino

Značka: prodejce neuvedl

BRW Nepo Plus Botník SFB2K2 Bílý Lamino

Popis produktu

Praktický výklopný botník Nepo Plus SFB2K2 v elegantní bílé barvě je skvělým řešením pro vaši předsíň. Jeho výklopy poskytují dostatek úložného prostoru pro uložení bot a udržení vaší předsíně upravené a organizované.
Každý výklop botníku je vybaven dvouřadým prostorem, který umožňuje uspořádání a uložení bot v efektivním a systematickém způsobu. Tento design vám umožní snadno vybrat a uspořádat obuv podle vašich potřeb. Výklopný botník Nepo Plus SFB2K2 kombinuje praktičnost, efektivitu a stylový design. Jeho bílá barva dodává předsíni svěží a moderní vzhled. Může se snadno sladit s různými interiérovými styly a přidat elegantní prvek do vašeho prostoru.
Montáž tohoto výklopného botníku je snadná a jednoduchá. S přiloženým montážním návodem a veškerým potřebným příslušenstvím budete mít vše, co potřebujete pro rychlou a bezproblémovou montáž.
Sektorový nábytek Nepo Plus představuje ideální kombinaci moderního designu s praktičnosti. Z jednotlivých prvků, jako jsou například regály, TV stolky, stoly, skříňky na boty a postel, lze prakticky a moderně zařídit kancelář, předsíň, obývací nebo dětský pokoj. Nepo Plus se vyrábí ve třech základních barvách: bílá, wenge, dub sonoma. Navíc je možné objednat téměř všechny komponenty ve vzájemných kombinacích těchto barev.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce BRW
UCPS kód 5406523
Pozice v kategorii 15. (v Botníky)
Pozice v kategorii 1541. (v Nábytek)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.