Dalekohled Meopta Optika HD 10x42

Značka: prodejce neuvedl

Dalekohled Meopta Optika HD 10x42

Popis produktu

Dalekohled Meopta z nové řady Optika HD, také dostupný v provedení 8x42 HD, je vybaven nově konstruovaným pouzdrem ze slitiny hořčíku a hliníku s pogumovaným povrchem. Pouzdro je vysoce odolné proti nárazům.
Objektivy dalekohledu mají vysoké rozlišení a v kombinaci s dielektrickými povlaky se vyznačují neuvěřitelnou úrovní jasu, vynikající věrností barev, celoplošnou ostrostí a zvýšeným kontrastem.
Otočně nastavitelné očnice binokulárních dalekohledů řady Optika HD jsou vyrobeny z kovu a opatřeny měkkým pogumováním vnějšího povrchu, díky čemuž jsou mimořádně odolné a pohodlně použitelné, při minimálním nebezpečí poškození v terénu. Stejně jako všechny binokulární dalekohledy Meopta jsou i dalekohledy řady Optika HD naplněny dusíkem a zcela utěsněny, díky čemž poskytují dokonalou ochranu proti zamlžování a vnikání vlhkosti i při používání v nejnáročnějších podmínkách.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Meopta
UCPS kód 5985880
UPC kód (EAN) 8594050735736
Pozice v kategorii 199. (v Optika, mířidla)
Pozice v kategorii 1014. (v Chovatelství, rybářství a myslivost)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.