Dalekohled Sightmark Solitude 12x50

Značka: prodejce neuvedl

Dalekohled Sightmark Solitude 12x50

Popis produktu

Binokulární dalekohled Sightmark Solitude 12x50 je vybaven čočkami s vícenásobnou vrstvou, které zajišťují maximální propustnost světla a optimální jas, takže každý outdoorista nebo sportovní nadšenec může prozkoumávat a naplno si užívat své okolí.
Díky střechovým hranolům Bak-4 je binokulární dalekohled Solitude 12x50 vybaven vynikajícím sklem pro jasnější a kvalitnější obraz. Systém střechových hranolů Bak-4 je vybaven systémem přímého průchodu světla, který dosahuje lepšího přenosu světla a umožňuje kompaktnější konstrukci.
Od časného rozbřesku až po pozdní soumrak optimální věrnost barev a čistota obrazu umocňují jakýkoli zážitek z pozorování, zatímco velkoryse dlouhý oční reliéf poskytuje pohodlné pozorování. Otočné očnice binokulárního dalekohledu Sightmark Solitude 12x50 poskytují přizpůsobení a pomáhají korigovat oční reliéf i osobám, které nosí oční brýle. Binokulární dalekohled Sightmark Solitude 12x50 se může pochlubit robustním, ale lehkým, pryžovým pancéřovým tělem, které je plněno dusíkem a utěsněno O-kroužkem, takže je vodotěsné a odolné vůči mlze.
Dalekohled Sightmark Solitude 10x50 má prachotěsnou konstrukci a je vysoce odolný pro celoživotní používání.

vícevrstvé čočky
ergonomický design
malá hmotnost
twist - up očnice (dlouhý oční reliéf) 
vodotěsný
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Sightmark
UCPS kód 5909837
UPC kód (EAN) 8101190175058
Pozice v kategorii 74. (v Optika, mířidla)
Pozice v kategorii 606. (v Chovatelství, rybářství a myslivost)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.