Dalekohled Sightmark Solitude 8x32

Značka: prodejce neuvedl

Dalekohled Sightmark Solitude 8x32

Popis produktu

Dalekohled Sightmark® Solitude 8x32 s plně vícevrstvými čočkami a nejkvalitnějším optickým sklem na trhu poskytuje ostrý a jasný obraz od úsvitu do soumraku. Jeho systém střechových hranolů Bak-4 je vybaven přímým světelným tubusem, čímž je dosaženo maximální propustnosti světla a je umožněna kompaktnější konstrukce.
Díky menšímu objektivu jsou tyto lehké dalekohledy ideální pro cestování a rychlé pozorování na krátkou vzdálenost. Dalekohledy Sightmark Solitude 8x32 jsou vybaveny objektivy s plně vícenásobnou vrstvou a nejkvalitnějšími optickými skly na trhu a poskytují ostrý a jasný obraz od úsvitu do soumraku.
Jeho systém střechových hranolů Bak-4 je vybaven přímým světelným tubusem, čímž se dosahuje maximální propustnosti světla a umožňuje kompaktnější konstrukci. Díky menšímu objektivu jsou tyto lehké dalekohledy ideální pro cestování a rychlé pozorování na kratší vzdálenosti.
Dalekohledy Sightmark Solitude 8x32 jsou vyrobeny tak, aby odolaly náročným podmínkám v přírodě, a mají odolné tělo s gumovým pancéřováním, plněným dusíkem a těsněním O-kroužkem, takže jsou vodotěsné, odolné proti mlžení a prachu.
Otočné, nastavitelné očnice poskytují pohodlné přizpůsobení a pomáhají korigovat oční reliéf v jakékoli poloze.

vícevrstvé čočky
ergonomický design
malá hmotnost
twist - up očnice (dlouhý oční reliéf) 
vodotěsný
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Sightmark
UCPS kód 5909836
UPC kód (EAN) 8101190174754
Pozice v kategorii 73. (v Optika, mířidla)
Pozice v kategorii 606. (v Chovatelství, rybářství a myslivost)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.