Dámská kabelka do ruky s kroko vzorem David Jones BB1573 - koňakově hnědá

Značka: prodejce neuvedl

Dámská kabelka do ruky s kroko vzorem David Jones BB1573 - koňakově hnědá

Popis produktu

Značka David Jones je pojmenována po francouzském módním návrháři Davidu Jonesovi. Kabelky této značky jsou určené pro ženy jakékoli věkové kategorie, které chtějí vypadat opravdu stylově, sexy a zároveň elegantně v každé situaci.
Dámy, s touto kabelkou budete velmi spokojené! Její velkou předností je rozměr - kabelka je větší, plus má originální design. Jde o novou kolekci proslulé francouzské značky David Jones. Kabelku můžete nosit pohodlně v ruce, nebo pomocí přídavého pásku na rameni. Vyrobená je z jemného umělého semiše v kombinaci s potiskem krokodýlího vzoru. Do kabelky se vstupuje pomocí zipu. Vnitřní část tašky je vybavená podšívkou bez dělících prvků. Na bočních stěnách najdete 3 přihrádky, z nichž největší je uzavíratelná zipem. Do kabelky uložíte formáty A4 naležato. Na vnější zadní straně se nachází další praktická kapsa na zip. Dno kabelky je vybavené proti poškození kovovými nožičkami. Kovové doplňky má kabelka ve stříbrném provedení.
Zapínání: zipMotiv: krokodýlí kůžeZadní kapsa: anoVnitřní přepážka: neVýška ramínka: 18 cmPočet přihrádek: 3Dlouhý pásek přes rameno: anoRozměr (délka x výška x hloubka): 39 x 28,5 x 14,5 cmDlouhý pásek přes rameno - délka: přídavné, nastavitelné do délky 120 cmVnitřní kapsa na zip: anoMateriál: ekologická kůžeZpůsob nošení: v ruceFormát A4: AnoBarva kovových doplňků: stříbrná
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Francie
UCPS kód 5897722
Pozice v kategorii 840. (v Přes rameno)
Pozice v kategorii 29597. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.