Dámská kožená kabelka Beltimore M14 hnědá

Značka: prodejce neuvedl

Dámská kožená kabelka Beltimore M14 hnědá

Popis produktu

Elegantní hnědá kožená dámská kabelka Beltomore.Kabelka je vyrobena z kvalitní kůže, takže vysoká životnost je zaručena. Kabelka je designovaná v Itálii v jednoduchém elegantním stylu. Na přední straně je klopa z dvojité kůže s kovovým logem Beltimore. Po jejím odklopení se spřístupní přihrádka na zip ideální třeba na mobil nebo peněženku menších rozměrů. Podobná kapsa na zip je i na zadní straně peněženky. Uvnitř kabelky jsou k dispozici dva oddělené prostory, které se uzavírají zipem v horní části kabelky. V zadním úložném prostoru je na zadní stěně další přihrádka na zip a na přední pak otevřená kapsa, která je ideální na drobnosti nebo umístění mobilního telefonu. Ten je tak chráněn ve vertikální poloze uvnitř kabelky. Kabelka se nosí na rameni na rovněž koženém délkově nastavitelném popruhu. Pořiďte si elegantní a praktickou koženou kabelku, která vám vydrží dlouhé roky. 
Dispozice kabelky:Vnější kapsa na zip: 2xVnitřní kapsy na zip: 1xDalší vnitřní kapsy: 1xÚložný prostor na zip: 2xMateriál: Přírodní kůže
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Beltimore
UCPS kód 4414742
Pozice v kategorii 2238. (v Kabelky)
Pozice v kategorii 28710. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.