Dámská kožená kabelka do ruky ITALY AA0307 - žlutá

Značka: prodejce neuvedl

Dámská kožená kabelka do ruky ITALY AA0307 - žlutá

Popis produktu

Dámská kožená kabelka, kterou Vám bude každý závidět, je luxusním doplňkem do ruky k Vašemu outfitu. Vyniká kvalitním zpracováním předních italských brašnářů z pravé toskánské kůže. Je vhodná pro každodenní nošení. Nosí se ideálně v ruce nebo na předloktí. Pro zavěšení na rameno je k dispozici kožený pásek v barvě kabelky, který je nastavitelný do délky 115 cm. Hlavní prostor se uzavírá kovovým zipem a je rozdělený na dvě části přepážkou se zipem. Na bočních vnitřních stranách je k dispozici kapsa na mobil a další kapsa na zip. Doplňky má kabelka černé lesklé barvy.
Úvodní fotografie vždy odpovídá barvě produktu! Ostatní fotografie již mohou odpovídat produktu v jiném barevném odstínu. Zapínání: zipVýška ramínka: 16 cmPočet přihrádek: 2Dlouhý pásek přes rameno: anoRozměr (délka x výška x hloubka): 31 x 22 x 11 cmDlouhý pásek přes rameno - délka: přídavné, nastavitelné do délky 115 cmMateriál: přírodní kůže (useň)Způsob nošení: v ruceFormát A4: NeBarva kovových doplňků: černá lesklá
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Itálie
UCPS kód 5400956
Pozice v kategorii 2305. (v Kabelky)
Pozice v kategorii 29633. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.