Dámský módní batoh / batůžek ITALY BAT0099 - černý

Značka: prodejce neuvedl

Dámský módní batoh / batůžek ITALY BAT0099 - černý

Popis produktu

Luxusní dámský batoh z pravé kůže, který se pohodlně nosí a zároveň se do něj vejde spousta věcí, po takovém kousku žena touží! A tento dámský městský batoh splní Vaše očekávání. Batůžek je vyrobený v Itálii z přírodní měkké usně. Batoh má na čelní i zadní straně svislou kapsu na zip. Hlavní část batohu je uzavíratelná duálním zipem. Vnitřní prostory jsou vybaveny podšívkou se dvěma bočními kapsami, z nichž jedna je uzavíratelná zipem. Batoh je střední velikosti. Kožené popruhy jsou samozřejmě nastavitelné. Kovové prvky má batůžek stříbrné barvy.
Úvodní fotografie vždy odpovídá barvě produktu! Ostatní fotografie již mohou odpovídat produktu v jiném barevném odstínu. Materiál: přírodní kůže (useň)Zapínání: zipZadní kapsa na zip: anoPřední kapsa na zip: anoVnitřní přepážka: neVýška ramínka: 8 cmZpůsob nošení: na zádechPočet přihrádek: 2Rozměr (délka x výška x hloubka): 24 x 30 x 12 cmBarva kovových doplňků: stříbrnáFormát A4: Ne
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Itálie
UCPS kód 5953804
Pozice v kategorii 849. (v Přes rameno)
Pozice v kategorii 29609. (v Oblečení, obuv a doplňky)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.