Data kabel Hyper Silicone USB-C/USB-C (PD), 100W, 5A, 2m, bílá

Značka: prodejce neuvedl

Data kabel Hyper Silicone USB-C/USB-C (PD), 100W, 5A, 2m, bílá

Popis produktu

Extrémně pevné a odolné

Hledáte spolehlivý kabel? Vyberte si náš Hyper silikonový kabel – kabel, který se nezlomí a je vysoce odolný vůči korozi. Silikonový materiál použitý v kabelu je až o 600 % odolnější než standardní kabely a pozlacené koncovky jsou mnohem odolnější než běžné zástrčky. Navíc pozlacené hroty zajišťují lepší vodivost. Silný a elegantní Hyper silikonový kabel je kabel, který vás nikdy nezklame!



Pohodlné použití

Pružné, tenké a 2 metry dlouhé. Kabel je téměř dokonalý. Náš Hyper silikonový kabel snadno srolujete do elegantní role a vložíte do kapsy nebo kabelky. Díky tomu jej můžete mít stále u sebe a nabíjet své zařízení, když jej potřebujete. Délka 2 metry umožňuje připojení kabelu i v případě, že je elektrická zásuvka na velmi nevhodném místě, například za šatní skříní. Kabel je dostupný ve dvou barvách – černé a bílé. Rozložte, připojte, srolujte a vložte do kapsy – nabíjení je s Hyper silikonovým kabelem tak snadné!



Nabíjí výkonně za všech podmínek

Náš kabel nabíjí zařízení s výkonem 100W za všech podmínek. Extrémní horko nebo třeskutá zima – u Hyper silikonového kabelu není žádný rozdíl. Použili jsme vysoce teplotně odolný silikonový materiál, který si zachovává své vlastnosti jak při plus 200, tak i mínus 60 stupních C. Vyjměte kabel z horkého kufru a připojte jej a nabije zařízení stejně rychle a snadno jako při pokojové teplotě. Vyberte si Hyper silikonový kabel pro extrémní situace!



Pohodlí používání a bezpečnost

Náš kabel snadno připojíte k zařízení, které je chráněno i tlustým pouzdrem. Chytré drážky v pozlacených zástrčkách usnadňují zapojení kabelu do zásuvky smartphonu, tabletu nebo notebooku. Rychlé a pohodlné. Bezpečnost kabelů je zaručena certifikátem CE - ROHS (žádné látky škodlivé lidem a životnímu prostředí).



Specifikace

  • Typ konektoru USB typu C - 2 ks.

  • Délka 2 m

  • Napětí 5A

  • Materiál silikon + hliník + polykarbonát

  • Funkce nabíjení + přenos dat

  • Hmotnosti 70 g

  • Max. Napájení 100W

  • Technologie Dodávka energie, rychlé nabíjení 3.0


FAQ - často kladené otázky
Bude kabel fungovat s rychlým nabíjením?

Ano, je kompatibilní s POWER DELIVERY (PD) a QUICK CHARGE (QC).


Podporují tyto kabely přenos dat?

Ano, všechny naše nabíjecí kabely podporují přenos dat.


Z jakých materiálů jsou kabely vyrobeny?

Kabely jsou pokryty pevným, odolným a hypoalergenním silikonem. Hroty jsou vyrobeny z hliníku a polykarbonátu. Pro nejvyšší kvalitu použití jsou uvnitř použity plné měděné dráty.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce 3MK
UCPS kód 5963905
UPC kód (EAN) 5903108464598
Pozice v kategorii 59. (v HDMI)
Pozice v kategorii 10667. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.