datový kabel - Hyper Silicone Cable Type-C to Lightning 20W 3A, bílá

Značka: prodejce neuvedl

datový kabel - Hyper Silicone Cable Type-C to Lightning 20W 3A, bílá

Popis produktu

O 600 % výkonnější

Kabel – jednoduchá, ale velmi důležitá věc. Musí být odolný a spolehlivý ve všech situacích. Proto jsme v našich kabelech použili silikonový materiál, který je o 600 % odolnější než standardní kabely. Můžete si být jisti, že se kabel nezlomí a nabije vaše zařízení, kdykoli to budete potřebovat.

Maximální pohodlí

Naše kabely se elegantně srolují a snadno se vejdou do kapsy kalhot nebo kabelky. Použili jsme výjimečně měkký, ale vysoce pružný materiál, který vám umožní kabel rychle srolovat a uložit, když jej nepotřebujete. A co víc, vždy jej můžete schovat do speciálního silikonového organizéru, který je dodáván s kabelem.

Pro extrémní teploty

Kabel v kufru pokrytý ledem? Žádný problém – stačí vyjmout a zapojit! Použili jsme silikonový materiál vysoce odolný vůči teplotám, takže zařízení můžete připojit bez ohledu na kabel nebo okolní teplotu. Naše kabely fungují při plus 200 i minus 60 stupních C.

Funkční a bezpečné

Naše kabely snadno připojíte ke svému smartphonu, tabletu nebo notebooku. Ani tlusté pouzdro tomu nezabrání, kabely jsou totiž Case Friendly - snadno se vejde do zdířky zařízení i s tlustými pouzdry jako je Armor Case od 3mk. Díky chytrým drážkám na hliníkových koncích kabel snadno zapadne do zásuvky zařízení. Důležité je, že kabel určený pro produkty Apple (Hyper Silikonový kabel USB-C to Lightning) je certifikován MFI - Apple, což potvrzuje shodu produktu s požadavky Apple na kvalitu. Bezpečnost kabelů je zaručena certifikátem CE - ROHS (žádné látky škodlivé lidem a životnímu prostředí).

Specifikace
  • Typ konektoru USB typu C - 1 ks, Lightning - 1 ks.
  • Délka 1 m
  • Napětí 3A
  • Materiál TPE + hliník + silikon
  • Funkce nabíjení + přenos dat
  • Hmotnost 28 g
  • Max. Napájení 20W
  • Rychlé nabíjení Ano
FAQ - často kladené otázkyBude to fungovat s produkty Apple?

Ano, je kompatibilní s produkty Apple a má certifikaci MFI.

Podporují tyto kabely přenos dat?

Ano, všechny naše nabíjecí kabely podporují přenos dat.

Z jakých materiálů jsou kabely vyrobeny?

Kabely jsou pokryty pevným, odolným a hypoalergenním silikonem. Hroty jsou vyrobeny z hliníku a polykarbonátu. Pro nejvyšší kvalitu použití jsou uvnitř použity plné měděné dráty.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce 3MK
UCPS kód 5970847
UPC kód (EAN) 5903108444071
Pozice v kategorii 80. (v HDMI)
Pozice v kategorii 14574. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.