Dekoria Lavice Kebo 90x31x45cm, 90 x 31 x 45 cm

Značka: prodejce neuvedl

Dekoria Lavice Kebo 90x31x45cm, 90 x 31 x 45 cm

Popis produktu

Lavice z buvolí kůže ve světle hnědé barvě na dřevěných nohách.
Jedinečná kožená lavice vnese do vašeho interiéru pohodlí a eleganci. Tato luxusní sedačka z přírodní buvolí kůže v sobě spojuje pohodlí a funkčnost.
Je vyrobena z přírodní kůže ve světle hnědé barvě a do místnosti vnese jedinečný charakter. Tato dokonalá kombinace klasiky a moderny dodá vašemu prostoru jedinečný styl. Detaily v podobě viditelného prošívání jemně podtrhují jedinečný design nábytku, zatímco nohy z mangového dřeva poskytují pevnou oporu pro stabilitu a odolnost.
Lavice čalouněná kůží je funkčním sedákem a zároveň designovým dekorativním prvkem, který se může stát ústředním nebo doplňkovým bodem vašeho pokoje. Skvěle se bude hodit jako kus nábytku do obývacího pokoje, předsíně, jídelny, ložnice nebo šatny.
Dodejte svému interiéru nádech luxusu s lavicí z přírodní kůže Kebo!
Rozměry: šířka 90 cm, délka 31 cm, výška 45 cm; sedák: šířka 90 cm, délka 31 cm, výška 45 cm. Materiál: přírodní buvolí kůže / mangové dřevo. Barva: velbloudí.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Dekoria
UCPS kód 5798349
UPC kód (EAN) 5902582225619
Pozice v kategorii 5. (v Lavice)
Pozice v kategorii 17728. (v Nábytek)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.