Digitální horkovzdušná fritéza Air Fryer Techwood Černá, plast

Značka: prodejce neuvedl

Digitální horkovzdušná fritéza Air Fryer Techwood Černá, plast

Popis produktu

Zdravé vařeníí bez oleje
Jediný přístroj, který umí smažit, péct, zapékat, grilovat i vařit. Vysokorychlostní konvekční systém umožňuje pokrmy připravovat pouze za použití horkého vzduchu. Pro smažení potřebujete pouze pár kapek oleje, k některým pokrmům pak dokonce není třeba vůbec žádný.




Vylepšená horkovzdušná fritéza navíc teď nabízí 12000W sílu, 8 před-nastavených funkcí a rodinný 3,5 l velký koš.
Příprava jídel je pak velmi rychlá a jednoduchá. O dokonalé výsledky se postará kombinace inovativní cirkulace horkého vzduchu s možností přednastavených ideálních teplot pro jednotlivé pokrmy. Samozřejmě můžete používat i vlastní nastavení teploty a času. Stačí využít digitální ovládací panel s integrovaným časovačem. Díky odnímatelnému koši s rukojetí je podávání připraveného jídla maximálně bezpečné a jednoduché.
Klíčové vlastnosti
Zdravé a nízkotučné vařeníKapacita 3,5 l ~ 1 kg hranolkyDigitální dotykový panel8 programů včetně udržování teplotyNastavitelný termostat: 80 až 200 °C60 minutový časovačAlarm konce vařeníAutomatické vypnutíKontrolka napájeníOchrana proti přehřátíVyjímatelná nepřilnavá zásuvkaNapájení 220-240V ~ 50-60Hz
Příkon 1200WRozměry 30.9 x 30.9 x 32.9 cm
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Techwood
UCPS kód 5895141
UPC kód (EAN) 3760301555452
Pozice v kategorii 9. (v Fritovací hrnce)
Pozice v kategorii 34708. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.