Diktafon-Přehrávač-Překladač Anobic S01.

Značka: Anobic

Novinka
Diktafon-Přehrávač-Překladač Anobic S01.

Popis produktu

 

Diktafon/Přehrávač/Překladač Anobic S01

Počet jazyků: 134.

Jazyk: Čeština, Slovenština, Čínština (Mandarin), Angličtina, Japonština, Ruština, Francouzština , Francouzština (Kanada) , Polština, Dánština, Němčina, Arabština, Finština, Korejština, Holandština, Rumunština, Portugalština, Portugaština (Brazílie), Japonština, Švédština ,Thajština, Rečtina , Spanělština, Maďarština, Italština, Čínština (Kantonský), Vietnamština...

 

Velikost: 62 x 18 x 15 mm

Paměť: 16 Gb

Vestavěná baterie: lithium-polymerová (300 mAh)

Váha: 17 gr

Přenos dat: USB/BT 4.2/5.0

Obsahuje: 1x Anobic S01, PC-Link

10 hodin záznamu

Podpora: 134 jazyků.

OS: Android OS/iOS

Anobic S01 dokáže ve více 134 jazyků překládat hlas a text v celém světě.  Procvičuje výslovnost a zdokonaluje znalost v cizím jazyce. Inteligentní technologie rozpoznávání hlasu usnadňuje komunikaci v cizím jazyce. Převeďte řeč na text v daném jazyce, přeloží přeneste a vysloví. Kromě zobrazení přeloženého textu v reálném čase může také nahrávat a přepisovat do textového formátu se kterým následně můžete pracovat v jiných médiích. Také lze text i zvuk uchovávat jako záznam. Výkonný reproduktor a citlivý mikrofon, rozpozná klas a převede na text i ve ztížených podmínkách (na ulici, ve společnosti).

Pomocí nejnovějších technologií rozpoznávání řeči, strojového překladu a pokroku technologie NLP podporuje přepis a překlad řeči ve 134 jazycích. Ať už si necháváte minuty na obchodní schůzku nebo nahráváte přednášku do školy, stačí připojit tento gadget ke smartphonu.

Anobic SO1 se velmi snadno používá, má velmi krásný design a nízkou hmotnost a je vybaven funkcemi, díky nimž je neuvěřitelně užitečný. I když je malý, má super výdrž baterie, která je v pohotovostním režimu více než 30 dní a nepřetržité nahrávání více než 10 hodin. Díky vestavěnému úložišti 32G a 500 hodinovému cloudovému úložišti můžete rychle upravovat a sdílet obsah s lidmi kdykoli a kdekoli.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výška zabaleného produktu 3,7 cm
Šířka zabaleného produktu 6,2 cm
Délka zabaleného produktu 13,7 cm
Hmotnost zabaleného produktu 0,13 kg
Výrobce Anobic Company
UCPS kód 2121891
UPC kód (EAN) 6954936881854
Pozice v kategorii 1. (v Překladače)
Pozice v kategorii 19309. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.