držák do auta Drive & Charge, 15W bezdrátové nabíjení

Značka: prodejce neuvedl

držák do auta Drive & Charge, 15W bezdrátové nabíjení

Popis produktu

Automatické nastavení

Malý, velký, střední – na tom nezáleží. Držák Drive & Charge™ se hodí pro jakýkoli telefon bez ohledu na jeho velikost a značku.

Automatické svorky se dokonale přizpůsobí rozměrům pouzdra a zaručí plnou bezpečnost smartphonu při jízdě. Důležité je, že držák drží telefon pevně, i když vypnete motor. S Drive & Charge™ je váš smartphone v bezpečí v každé situaci!

Chytré nabíjení

Vybitá baterie na silnici? Nikdy, pokud máte Drive & Charge™. Držák má funkci indukčního nabíjení s výkonem až 15W pro neomezené používání aplikace v autě. Důležité je, že indukční nabíjecí panel disponuje systémem chlazení, díky kterému se telefon v držáku nezahřívá a baterie je neustále plná. Vyberte si Drive & Charge™ – pokročilou ochranu vašeho smartphonu při řízení!

*Nabíječka není součástí sady. Doporučujeme používat 30W nabíječku Hyper Car Charger 3mk .

Optimální umístění

Díky Drive & Charge™ je váš telefon vždy tam, kde ho máte rádi. Držák má dva typy uchycení - klip a teleskopické rameno se silnou přísavkou. Držák tedy můžete namontovat do větracího otvoru, na čelní sklo nebo na palubní desku.

Otočný kolík navíc umožní umístit telefon do držáku v libovolném úhlu a teleskopické rameno vám umožní nastavit telefon do nejoptimálnější polohy. Vážíte si cestovního komfortu? Zvolte Drive & Charge™ pro pohodlné a bezpečné používání telefonu při řízení.

Rychlá montáž a demontáž

Technologie Clean&Use™ umožňuje rychle a opakovaně měnit místo montáže rukojeti. Materiál, ze kterého je přísavka vyrobena, neztrácí své adhezní vlastnosti i přes časté změny polohy držáku. Pohodlné tlačítko ventilu umožňuje snadné odpojení a opětovné připevnění držáku na čelní sklo nebo palubní desku. Jedno kliknutí a je to připraveno. Díky Drive & Charge™ je váš telefon vždy tam, kde se vám to hodí!

Specifikace
  • Vstupní napětí/proud 5V/2A, 9V/1,67A, 12V/1,67A
  • Výstupní výkon 5W/7,5W/10W/15W
  • Nabíjecí výkon 110k - 205kHz
  • Účinnost nabíjení ≥ 72 %
  • Vzdálenost nabíjení ≥ 8 mm
  • Maximální rozteč rukojetí 83 mm
  • Kabel součástí Ano (typ A)
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce 3MK
UCPS kód 5968245
UPC kód (EAN) 5903108487139
Pozice v kategorii 15. (v Držáky)
Pozice v kategorii 13872. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.