držák do auta Hardy MagCharger, 15W bezdrátové nabíjení, MagSafe

Značka: prodejce neuvedl

držák do auta Hardy MagCharger, 15W bezdrátové nabíjení, MagSafe

Popis produktu

Určeno pro iPhony s MagSafe

S Hardy® MagCharger se váš iPhone pohybuje stabilně a obnovuje energii – bezpečně, rychle a ve velkém stylu! Jedná se o moderní indukční nabíječku určenou pro chytré telefony s MagSafe. Magnetický modul dokonale zapadne do vnitřního magnetického kroužku vašeho telefonu a zajistí pevné přilnutí k nabíjecí ploše. Silné magnety drží smartphone v jedné poloze. Nastavitelný držák dodatečně stabilizuje rukojeť. Telefon se nehýbe ani na hrbolaté silnici.

Nabíjí se inteligentně výkonem až 15W

Hardy® MagCharger nabije váš iPhone výkonem až 15W, takže 100% baterie se na obrazovce objeví za méně než hodinu. I přes nabíjení tak vysokým výkonem se nemusíte bát o bezpečnost svého smartphonu. Nabíječka je kompatibilní s mezinárodním standardem indukčního nabíjení Qi. Pokročilé technologie zajišťují inteligentní dodávku energie do daného modelu iPhonu.

Funguje efektivně po celou dobu

Hardy® MagCharger vám umožní nabíjet váš iPhone efektivně a chladně – bez ohledu na to, jak dlouho jedete, aniž byste museli odpojovat smartphone. Moderní hliníkové pouzdro účinně odvádí teplo. Umožňuje přenos energie s vysokým výkonem bez rizika přehřátí. Váš iPhone může být během vaší cesty bezpečně připojen k nabíječce.

Nejen pro iPhone

Nabíjí se váš smartphone bezdrátově? Vyberte si HARDY® MagCharger a nabijte svůj smartphone standardem indukčního nabíjení Qi. HARDY® MagCharger podporuje přední technologie rychlého a bezpečného nabíjení, jako je Ultra Charge, Quick Charge a Power Delivery. Sada obsahuje samolepící magnetický kroužek, který po přiložení na smartphone zajistí stabilní a pevné přilnutí k povrchu držáku.

Specifikace
  • Příkon 9V/2A 5V/2,4A
  • Výstupní výkon 15W/10W/7,5W/5W
  • USB konektor TYP-C
  • Nastavitelná hlava Ano
  • Způsob připevnění držáku Do větracího otvoru
  • Materiál Hliník + ABS
  • Záruka 24 měsíců
  • Bezpečnostní Proti přehřátí, proti přepětí, proti přebíjení
FAQ - často kladené otázkyS jakými zařízeními HARDY® MagCharger funguje?

Nabíjení MagSafe je kompatibilní se všemi iPhony řady 12 a vyšší, zatímco HARDY® MagCharger podporuje také standard nabíjení Qi, takže úspěšně nabije každé zařízení, které má bezdrátové nabíjení Qi.

Jak je HARDY® MagCharger napájen?

HARDY® MagCharger je napájen pomocí přiloženého USB-C kabelu, který bude napájet ze zásuvky zapalovače cigaret nebo z vestavěného USB portu v autě (nabíječka do zásuvky zapalovače není součástí sady).

Proč se můj telefon nenabíjí?

Zkontrolujte, zda zadní strana telefonu není pokryta kovovými materiály, jako je deska, prsten, kov nebo příliš silné ochranné pouzdro. HARDY® MagCharger má odpovídající ochranu a může se stát, že pokud detekuje cizí kovové prvky v blízkosti magnetické nabíjecí plochy, jednoduše přeruší proud, aby ochránil zařízení.

Při nabíjení telefonu se nabíječka a telefon zahřívají, je to normální?

Zahřívání indukčních nabíječek - při nabíjení jiných zařízení se toho není třeba obávat, protože při produkci magnetického pole a ve výsledku i energie vzniká velké množství tepla, které ohřívá i baterii a samotnou nabíječku.

Je indukční nabíjení bezpečné pro baterie?

Bezdrátové nabíjení telefonu je zcela bezpečné pro baterii i naše zdraví. Pro indukční nabíjení používejte kvalitní certifikované příslušenství, které zajistí bezpečnost.

Pokud můj telefon nemá technologii MagSafe, mohu touto nabíječkou nabíjet jiný telefon?

Ano, za předpokladu, že podporuje bezdrátové nabíjení Qi. Sada obsahuje magnetický kroužek, který po nalepení na pouzdro telefonu umožňuje úspěšné použití tohoto držáku s jiným telefonem.

Jak výkonné je nabíjení HARDY® MagCharger?

HARDY® MagCharger se nabíjí výkonem až 15W.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce 3MK
UCPS kód 5970765
UPC kód (EAN) 5903108497398
Pozice v kategorii 19. (v Držáky)
Pozice v kategorii 14319. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.