držák do auta - Magnet Power Car Holder

Značka: prodejce neuvedl

držák do auta - Magnet Power Car Holder

Popis produktu

Odolný a pevný společník na cesty

Držák Magnet Power™ je odolný a elegantní. Vyrobeno z vysoce kvalitní hliníkové slitiny, nerozbije se a při jízdě pevně drží váš telefon. Gumová spona a silikonový povrch pro uchycení telefonu zajistí, že držák nepoškrábe ani větrací otvor, ani pouzdro telefonu. Pokud hledáte stabilního, ale jemného společníka na cesty pro svůj smartphone, držák do auta Magnet Power™ bude perfektní.

Magnetická síla

Malý, kompaktní držák do auta s velkým výkonem. Silné magnety zaručují stabilní a pevné držení telefonu. Jak se sluší na magnetickou sílu.

Silné magnety = bezpečnost telefonu

Použili jsme silné magnety, abychom udrželi telefon stabilně, i když jedete ostře zatáčky nebo se pohybujete po polní cestě plné výmolů. S Magnet Power™ si můžete být jisti, že váš telefon je v bezpečí a vždy připraven ukázat vám nejlepší cestu do vašeho cíle.

Nastavte si to tak, jak chcete

Zajistili jsme také plný komfort používání. Otočná hlava umožňuje umístit telefon do libovolné polohy – vertikálně nebo horizontálně, podle toho, co aktuálně potřebujete. Magnetický úchop telefonu navíc umožňuje ovládání jednou rukou. Položíte telefon, nastavíte si jej tak, jak chcete, a budete jezdit tak, jak chcete.

Pojme jakýkoli telefon

Držák Magnet Power™ je velmi praktický. Mistrovsky se přizpůsobí vašemu telefonu a interiéru vašeho vozidla. Silné magnety si poradí s každým modelem telefonu, zajistí jeho plnou bezpečnost a váš jízdní komfort. Lze jej připevnit na téměř jakýkoli typ ventilační mřížky automobilu, což zajistí, že nebude bránit volnému proudění vzduchu. Klasický design a malé rozměry dělají z našeho držáku ideální řešení jak do interiéru limuzíny, tak i do roadsteru. Magnet Power™ je tak univerzální a pohodlný, že potěší.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce 3MK
UCPS kód 5968248
UPC kód (EAN) 5903108450423
Pozice v kategorii 18. (v Držáky)
Pozice v kategorii 13875. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.