držák do auta magnetický MagHolder

Značka: prodejce neuvedl

držák do auta magnetický MagHolder

Popis produktu

MagHolder™ je profesionální držák do auta pro iPhone, který splní očekávání těch nejnáročnějších uživatelů.

Je vybaven 16 silnými magnety, které drží a stabilizují telefon za všech podmínek. Otočná hlava umožňuje pohodlné polohování při jízdě - stačí pouze jeden pohyb ruky. Jednoduchá instalace do větracího otvoru pomocí svorky.

MagHolder™ – držák do všech podmínek

Držák MagHolder™ využívá až 16 silných magnetů, které drží a zajišťují telefon i při prudkém brzdění nebo jízdě na hrbolatém povrchu. MagHolder™ bude perfektně fungovat za všech silničních podmínek.

MagHolder™ – jednoduchost a pohodlí

MagHolder™ je připevněn přímo k větracímu otvoru v autě, takže jej můžete rychle a snadno nastavit do nejoptimálnější polohy. Pohyblivá a otočná hlava umožňuje rychlou změnu její polohy a úhlu sklonu.

MagHolder™ – namontujte jej, jak chcete

MagHolder™ lze namontovat na větrací otvor svisle nebo vodorovně - podle toho, která poloha je pro vás v danou chvíli nejvýhodnější. Stačí utáhnout držák na mřížce, aby váš smartphone držel pevně a stabilně za jízdy. Držák je bezpečný pro pouzdro telefonu a větrací otvor.

MagHolder™ – speciálně pro iPhony

MagHolder™ je určen pro telefony iPhone vybavené technologií MagSafe. Díky přiloženým třem přídavným magnetickým kroužkům však bude fungovat i pro smartphony bez této technologie.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce 3MK
UCPS kód 5968247
UPC kód (EAN) 5903108497077
Pozice v kategorii 17. (v Držáky)
Pozice v kategorii 13874. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.