držák do auta Twist Automatic

Značka: prodejce neuvedl

držák do auta Twist Automatic

Popis produktu

Stabilní a jemné

Základním úkolem držáku do auta je pevný, stabilní úchop. Proto jsme se zaměřili na citlivou automatiku, která upínku dokonale přizpůsobí šířce telefonu. Díky tomu vám telefon z držáku nevypadne ani při jízdě po nerovnostech nebo ostrých zatáčkách. Chytré prvky modré přezky reagují na pohyb a jemně, ale bezpečně se utahují na krytu telefonu. S držákem do auta Twist Automatic™ si můžete být jisti, že je váš telefon v bezpečí na jakékoli silnici.

Vždy v optimální poloze

Naše rukojeť se mistrovsky přizpůsobuje preferencím řidiče. Teleskopické rameno vám umožní přiblížit telefon připevněný k čelnímu sklu a otočná hlava umožní jeho nastavení do správného úhlu. Díky tomu budete moci telefon pohodlně a bezpečně ovládat za jízdy. A co víc, Twist Automatic™ můžete připevnit nejen na čelní sklo, ale také na palubní desku. Díky moderní montážní technologii náš držák během jízdy automaticky nespadne a zajistí tak stabilní obraz na displeji vašeho telefonu.

Snadné sestavení

Chcete změnit místo montáže? Žádný problém. Technologie Clean&Use™ umožňuje opakovanou montáž a demontáž rukojeti bez ztráty jejích adhezivních vlastností. Pokaždé se přísavka pevně přichytí k povrchu a zajistí tak plný komfort používání navigace telefonu. Důležité je, že změna místa montáže rukojeti trvá doslova chvilku. Přísavku uvolníte a připevníte pomocí pohodlného ventilového tlačítka. Jedno kliknutí a je to připraveno. S Twist Automatic™ je váš telefon vždy tam, kde ho chcete mít.

Nabíjejte, když jste na cestách

Dlouhé cesty autem mohou být vyčerpávající, zejména pro baterii vašeho telefonu. Náš držák má praktický výřez, který vám umožní připojit nabíjecí kabel za jízdy. Pohodlné a bezpečné. Hledáte spolehlivého společníka na cesty? Vyberte si držák do auta Twist Automatic™!

Specifikace
  • Rozměry 105 x 195 mm
  • Váhy 195 g
  • Barva Černá
  • Maximální rozteč rukojetí 91 mm
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce 3MK
UCPS kód 5968246
UPC kód (EAN) 5903108450393
Pozice v kategorii 16. (v Držáky)
Pozice v kategorii 13873. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.