držák na kolo - Bike Holder Pro

Značka: prodejce neuvedl

držák na kolo - Bike Holder Pro

Popis produktu

Stabilní v každé situaci

Různé silnice, kola a telefony, ale jeden držák. Protože Bike Holder Pro™ drží váš telefon stabilně na každé silnici nebo řídítkách. Silné gumové svorky se přesně přizpůsobí velikosti vašeho telefonu a znehybní jej ve zvolené poloze. Stabilizaci telefonu navíc zvyšuje protiskluzová podložka lemující rukojeť. Pomocí knoflíku můžete nastavit šířku montážní spony tak, aby dokonale zakrývala řídítka kola. S Bike Holder Pro™ si můžete být jisti, že se váš telefon nepohne ani na nerovnostech.

Pohodlné a praktické

Bike Holder Pro™ bude ideální pro jízdu v terénu, pohodovou jízdu po městě nebo procházku s vaším dítětem. Snadná montáž a demontáž znamená, že připevnění držáku zabere jen chvilku, abyste si mohli užívat bezpečí svého telefonu a pohodlí při jeho používání.

Univerzální a kompletně osazené

Jedna rukojeť, mnoho použití. Bike Holder Pro™ lze namontovat nejen na řídítka kola, ale také na koloběžku nebo kočárek. Díky pohodlnému nastavení montážní spony můžete rukojeť přizpůsobit téměř každému řídítku nebo rukojeti. Velký rozsah nastavení držáku vám umožní nastavit telefon do optimální polohy pro vás. Držák na kolo Pro™ můžete otočit o 360°, takže rychlá změna polohy telefonu pro nalezení nejlepší trasy není žádný problém.

Bezproblémové používání

Naléhavý hovor, když jedete na kole po lesní cestě? Žádný problém. Bike Holder Pro™ má speciální tlačítko, které uvolňuje svorky na telefonu. Stiskněte, vyndáte a mluvíte. Bleskurychlá akce. Montáž telefonu do držáku je stejně rychlá a snadná. S Bike Holder Pro™ můžete také volně používat svůj telefon při jízdě.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce 3MK
UCPS kód 5971369
UPC kód (EAN) 5903108450409
Pozice v kategorii 68. (v Ostatní)
Pozice v kategorii 14872. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.