držák na kolo - Steel Bike Holder

Značka: prodejce neuvedl

držák na kolo - Steel Bike Holder

Popis produktu

Pevný a bezpečný držák na kolo

Hledáte spolehlivý držák na kolo, který zajistí stabilitu a bezpečnost vašeho smartphonu – bez ohledu na to, zda jedete po pohodlných městských stezkách nebo brázdíte hrbolaté horské stezky? Právě jste to našli! Objevte 3mk Steel Bike Holder™ od 3mk Protection, díky kterému se váš telefon stane vaším nejdůvěryhodnějším společníkem na výletech na kole. Bez ohledu na intenzitu dobrodružství.

Synonymum s vytrvalostí

3mk Steel Bike Holder™ byl navržen pro práci v extrémních podmínkách. Vyrobeno z odolných materiálů, jako je hliník a nerezová ocel, účinně chrání váš smartphone před mnoha hrozbami, které na vás mohou číhat jak v městské džungli, tak ve volné přírodě. Působí jako ochranný štít.

Pro každý rozměr – dobrodružství a telefon

Vyměňujete pravidelně telefon za novější model? Nebo jste možná roky věrní jednomu zařízení? Bez ohledu na odpověď je 3mk Steel Bike Holder™ připraven tak, aby vyhovoval vašemu smartphonu a plánovanému dobrodružství. Univerzální držák na kolo pasuje na přenosná zařízení o šířce 60 až 90 mm, tedy prakticky na všechna! Ano, váš smartphone se může stát srdcem pokročilého navigačního systému.

Jízda bez vibrací

Máte rádi náročné výlety na kole? Vyberte si 3mk Steel Bike Holder™, aby vaše jízda byla bez vibrací. Promyšlený design drží telefon stabilně v jedné poloze – i v ostrých zatáčkách a hrbolatých cestách. Vychutnáte si plynulou navigaci, volný přístup ke všem funkcím, které používáte na svém smartphonu, a plnou kontrolu nad volantem.

Aplikace na dosah ruky

Zapomeňte na nepříjemné zastavování při úpravě nastavení v telefonu. 3mk Steel Bike Holder™ vás rozhodně nezpomalí! Možnost nastavení v celém rozsahu umožňuje umístit držák tak, abyste vždy viděli na obrazovku smartphonu v dokonalém úhlu. Můžete pohodlně používat své aplikace a sledovat své statistiky – bez rozptylování. Vše, co potřebujete, máte na dosah ruky.

 
Styl, který podtrhuje osobnost

Je pro vás vzhled držáku na kolo stejně důležitý jako jeho funkčnost? Vyberte si 3mk Steel Bike Holder™, kde pevná, ergonomická konstrukce jde ruku v ruce s originálním, výjimečně elegantním designem. Rukojeť zdobí logo 3mk a vzor charakteristický pro tuto značku, což z ní dělá naprosto jedinečný doplněk, který přitahuje pozornost a pomáhá vyjádřit vaši osobnost.

Milujete výlety na kole? Objednejte si 3mk Steel Bike Holder™ a zažijte jízdu na zcela nové úrovni. Každý výlet bude vzrušujícím zážitkem a projevem snahy o dokonalost. Ucítíte rozdíl...

FAQ - často kladené otázkyZ jakých materiálů je 3mk Steel Bike Holder™ vyroben?

Držák 3mk Steel Bike Holder™ je vyroben z vysoce kvalitního hliníku a nerezové oceli, což zajišťuje jeho trvanlivost a odolnost vůči různým povětrnostním podmínkám.

Hodí se 3mk Steel Bike Holder™ na všechny smartphony?

Ano, rukojeť byla navržena pro univerzální použití. Hodí se pro smartphony o šířce 60 až 90 mm, což zahrnuje většinu modelů dostupných na trhu.

Jak rukojeť zajišťuje stabilitu zařízení při jízdě?

3mk Steel Bike Holder™ zajišťuje vysokou stabilitu zařízení díky promyšlené konstrukci, která minimalizuje vibrace a udržuje telefon ve stabilní poloze i při intenzivní jízdě.

Lze nastavit polohu telefonu v držáku?

Ano, držák umožňuje nastavit polohu telefonu, což vám umožní nastavit jej do uživatelsky nejpohodlnějšího pozorovacího úhlu.

Jaký je design držáku 3mk Steel Bike Holder™?

Rukojeť se vyznačuje exkluzivním designem, který kombinuje funkčnost s elegancí. Každý kus je zdoben logem 3mk a jedinečným vzorem, díky čemuž je stylovým doplňkem každého kola.

Je složité instalovat držák na řídítka kola?

Ne, montáž držáku 3mk Steel Bike Holder™ na řídítka kola je jednoduchá a rychlá. Nevyžaduje použití specializovaných nástrojů ani zdlouhavý postup.

Je držák vhodný pro náročné cesty a extrémní podmínky?

Ano, rukojeť byla navržena pro použití v různých podmínkách, jak při jízdě v ulicích města, tak na náročnějších nerovných cestách.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce 3MK
UCPS kód 5973971
UPC kód (EAN) 5903108543224
Pozice v kategorii 70. (v Ostatní)
Pozice v kategorii 15260. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.