držák na opěrku hlavy - Single Headrest Holder

Značka: prodejce neuvedl

držák na opěrku hlavy - Single Headrest Holder

Popis produktu

3mk Single Headrest Holder™

Držák 3mk Single Headrest Holder™ je nenahraditelným společníkem pro cestující na zadních sedadlech. Držák na opěrku hlavy do auta vám pomůže cestovat na zadním sedadle pohodlně a v moderním stylu - aniž byste se nudili. I krátký výlet se stává příležitostí pro efektivní práci a poutavou zábavu v přátelských podmínkách. Držák 3mk Single Headrest Holder™ vás vítá na palubě!

Připojte jakýkoli telefon nebo tablet

3mk Single Headrest Holder™ od 3mk Protection je univerzální držák na opěrku hlavy. Upevnit do něj můžete prakticky jakýkoli model telefonu nebo tabletu. Vše, co potřebujete, je, aby vaše zařízení bylo mezi 4,7-12,9 palce a držák se jistě vejde. Používáte iPad Pro? Držák 3mk Single Headrest Holder™ je s ním kompatibilní. Posaďte se na zadní sedadlo, spusťte nový film nebo hru a cestujte v pohodlí.

Umístěte zařízení do optimální polohy

Šířka rukojeti je nastavitelná od 118 do 250 mm. Díky tomu se 3mk Single Headrest Holder™ flexibilně přizpůsobí rozměrům namontovaného smartphonu nebo tabletu. Přesné polohování zařízení usnadňuje pohyblivé rameno, nastavitelné od 0 do 170 mm. Vzdálenost držáku od hlavové opěrky můžete libovolně měnit, abyste své vybavení pohodlně používali. Nezáleží na tom, zda chcete sledovat seriál, pilovat prezentaci nebo hrát svou oblíbenou hru.

Snadná instalace na opěrku hlavy

Zdá se, že 3mk Single Headrest Holder™ byl vyroben speciálně pro vaše auto. Držák je kompatibilní s opěrkami hlavy o šířce 105 až 150 mm. Snadno jej připevníte na opěrku hlavy. Na značce, modelu a verzi vozidla nezáleží. K plné funkčnosti držáku stačí jen pár rychlých pohybů. Důležité je, že instalace nevyžaduje demontáž opěrky hlavy.

Buďte v klidu ohledně svého vybavení

3mk Single Headrest Holder™ zajišťuje maximální bezpečnost namontovaných zařízení. Můžete si být jisti, že se držák na hrbolaté silnici nebo prudké zatáčce neodlepí od hlavové opěrky a bude stabilně držet vaše cenné vybavení. Držák zaručí spolehlivé uchopení jak pro lehký smartphone, tak pro velký tablet.

Posuňte svůj cestovní komfort na novou úroveň. Vaše zkušenost jako cestujícího se zcela změní.

 

FAQ - často kladené otázkyJe Single Headrest Holder™ univerzální?

Ano, náš držák je kompatibilní se zařízeními s úhlopříčkou displeje 4,7 až 12,9 palce, takže pasuje na většinu smartphonů a tabletů.

Jaké jsou možnosti nastavení ramene držáku?

Držák má flexibilní rameno, jehož rozsah pohybu je od 0 do 170 mm, což umožňuje přesné nastavení polohy zařízení.

Mohu upravit šířku rukojeti?

Ano, držák je nastavitelný v šířce od 118 do 250 mm, což umožňuje, aby se vešel na různé velikosti zařízení.

Pasuje držák na nějakou opěrku hlavy do auta?

Držák je určen pro práci s opěrkami hlavy o šířce 105 až 150 mm, díky čemuž je kompatibilní s většinou vozidel.

Jak se držák instaluje?

Instalace držáku je rychlá a intuitivní. Nevyžaduje použití nářadí ani odborné znalosti, takže jej snadno zvládne každý.

Je držák vhodný pro práci i zábavu?

Ano, díky své univerzálnosti a nastavitelnosti je držák perfektní pro sledování filmů, her a práci s mobilním zařízením na cestách.

Je držák bezpečný pro mé zařízení?

Ano, držák díky své pevné konstrukci a odpovídajícím montážním mechanismům zajišťuje bezpečné a stabilní držení zařízení během jízdy.

Lze držák použít v různých typech vozidel?

Ano, díky univerzálnosti montáže lze držák použít ve většině typů vozidel, ve kterých se hlavové opěrky vejdou do určitých rozměrů.

Mohu držák snadno odstranit, když jej nepoužívám?

Ano, držák je navržen pro snadnou instalaci a sejmutí, což vám umožní rychle jej vyjmout, když není potřeba.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce 3MK
UCPS kód 5973970
UPC kód (EAN) 5903108543194
Pozice v kategorii 69. (v Ostatní)
Pozice v kategorii 15274. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.