dvojitý držák na opěrku hlavy pro zařízení 4,7" - 12,9" - uchycení mezi sedačky

Značka: prodejce neuvedl

dvojitý držák na opěrku hlavy pro zařízení 4,7" - 12,9" - uchycení mezi sedačky

Popis produktu

3mk Double Headrest Holder™

Maximální pohodlí a komfort cestování

Široká kompatibilita

Určeno pro 4,7-12,9palcová zařízení

Výjimečná flexibilita

nastavitelná instalační šířka v rozmezí 480-800 mm

Prémiová kvalita a design

povrchová úprava z černého hliníku práškovou barvou

Vysoký komfort používání

možnost snadné a rychlé změny polohy držáku

Pro cestující vzadu

umožňuje sledovat filmy v optimální vzdálenosti a poloze

Dokonale se hodí k vašemu telefonu a tabletu

3mk Double Headrest Holder™ je držák kompatibilní s celou řadou přenosných zařízení. Hodí se pro telefony a tablety s obrazovkami od pouhých 4,7 palce (118 mm) do působivých 12,9 palce (250 mm) – bez ohledu na značku nebo model. Byl navržen tak, aby jistě vyhovoval vašim potřebám. Zapomeňte na problémy s používáním mobilních zařízení a držáků na cestách!

Flexibilně se přizpůsobí vozu

3mk Double Headrest Holder™ překvapí svou flexibilitou a všestranností. Chytře se přizpůsobí interiéru vozu. Na velikosti nezáleží. Díky nastavitelné šířce v rozsahu 480-800 mm lze držák snadno připevnit na vnější podpěry dvou hlavových opěrek ve vozidle. Svá auta a zařízení můžete vyměnit za nové a 3mk Double Headrest Holder™ se vám stále vejde.

Vyrobeno z exkluzivních materiálů

Výběr držáku 3mk Double Headrest Holder™ znamená volbu naprosto jedinečného řešení. Držák má unikátní vzor a unikátní černou povrchovou úpravu. Použití práškového černého hliníku ve výrobním procesu zajišťuje poutavý, moderní design a také vysokou životnost a odolnost produktu. Držák 3mk Double Headrest Holder™ vám bude perfektně a dlouho sloužit.

Vytvořeno tak, aby vám poskytlo úplnou kontrolu

Používejte svůj smartphone nebo tablet tak, jak se vám nejvíce líbí, bez kompromisů v oblasti pohodlí – také při cestování autem. Držák 3mk Double Headrest Holder™ vám poskytne plnou kontrolu nad polohou vašeho zařízení. Díky možnosti upravit polohu držáku podél horizontálního hliníkového montážního prvku můžete své vybavení snadno a rychle postavit.

Ví, jak si zpříjemnit každou cestu

3mk Double Headrest Holder™ je nenahraditelným řešením při jízdě s dětmi, zejména delšími. Nejmladší, upoutaný v sedadlech na zadním sedadle, může sledovat kreslené filmy na vzdálenost, která je pro jejich oči bezpečná. Dítě je zapojeno do sezení a vy se soustředíte na cestu. Podívejte se, jak příjemné a pohodlné může být cestování s vaším oblíbeným vybavením a sdílejte radost z cestování se svými cestujícími.

<

 

FAQ - často kladené otázkyJe držák 3mk Double Headrest Holder™ kompatibilní s mým zařízením?

Držák je kompatibilní se zařízeními s úhlopříčkou displeje od 4,7 do 12,9 palců. Hodí se pro většinu mobilních telefonů, tabletů a dalších přenosných multimediálních zařízení.

Jaké jsou požadavky na montáž držáku?

Držák lze upravit tak, aby vyhovoval montážní šířce od 480 do 800 mm. Lze jej namontovat na vnější podpěry dvou různých opěrek hlavy.

Z jakého materiálu je držák vyroben?

Držák je vyroben z práškového černého hliníku, který zajišťuje jeho eleganci, odolnost a pevnost.

Mohu si polohu držáku přizpůsobit svým potřebám?

Ano, držák umožňuje měnit jeho polohu podél horizontálního hliníkového montážního prvku, takže si můžete přizpůsobit úhel a polohu zařízení podle svých individuálních preferencí.

Je držák 3mk Double Headrest Holder™ vhodný pro děti?

Ano, držák je ideální pro děti na zadních sedadlech. Umožňuje vám sledovat kreslené filmy v přiměřené vzdálenosti od dětských očí a umožňuje umístit zařízení na vhodné místo.

Dá se držák snadno sestavit a rozložit?

Ano, držák byl navržen pro snadnou montáž a demontáž, takže jej lze rychle a snadno přizpůsobit různým vozidlům a zařízením.

Je zařízení 3mk Double Headrest Holder™ bezpečné?

Ano, držák byl navržen tak, aby držel zařízení stabilně a bezpečně a chránil jej před náhodnými pády nebo otřesy během jízdy.

Kde mohu zakoupit držák 3mk Double Headrest Holder™?

Držák je dostupný online a ve vybraných prodejnách telefonů a autopříslušenství.

Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce 3MK
UCPS kód 5973969
UPC kód (EAN) 5903108543217
Pozice v kategorii 69. (v Ostatní)
Pozice v kategorii 15363. (v Elektronika, telefony a počítače)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.