Elektrická ústní sprcha

Značka: prodejce neuvedl

Elektrická ústní sprcha

Popis produktu

Efektivně čistit mezizubní prostory si každý den můžete ústní sprchou Techwood. V porovnání s mezizubními kartáčky či nitěmi jde o jednodušší a šetrnější způsob. 95 % zubních kazů vzniká v mezizubních prostorech, což si jen málokdo uvědomuje. Pravidelným čištěním těchto prostor se můžete vyvarovat nejen zubních kazů, ale i zánětu dásní či paradentózy. 
Používáte-li zubní sprchu správným způsobem, dokáže odstranit až 99 % plaku ze zubů, což s kartáčkem nedokážete. Sprcha Techwood je navíc kompaktní a její baterie vydrží dlouho, a tak si ji můžete brát všude s sebou. Její používání je velice jednoduché. A přitom vede ke zdravým zubům i dásním a krásnému úsměvu.
Klíčové vlastnosti
3 režimy s LED indikátorem2 minutový časovačUltra jemný průtok vody 0,6 mmNízká hlučnostVoděodolný150ml nádržDobíjecí na základněNapájení 100-240V~ 50/60Hz
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Techwood
UCPS kód 5895143
UPC kód (EAN) 3760301552475
Pozice v kategorii 12. (v Sterilizátory)
Pozice v kategorii 3119. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.