Eloderma Čistič na povrchy Eloderma na moderní povrchy 103873

Značka: prodejce neuvedl

Eloderma Čistič na povrchy Eloderma na moderní povrchy 103873

Popis produktu

Použití: Nastříkejte přímo na ošetřovaný povrch a opláchněte hadříkem nebo houbičkou. V případě odolných nečistot nechte působit několik vteřin a důkladně opláchněte.Uchovávejte mimo dosah dětí.Odstraňte obsah/obal v souladu se zákonem o odpadech.
Víceúčelový čistič na moderní a lesklé povrchy - 650 ml 
UFI: 9C60-80KS-3004-SK0H
Obsahuje: reakční směs: 5-chlor-2-methylisothiazol-3(2H)-on [číslo ES 247-500-7]
Varování
Způsobuje vážné podráždění očí.Může vyvolat alergickou kožní reakci.Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle.PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody.PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsouli nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování.Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.
Složení podle nařízení 648/2004: <5% aniontové povrchově aktivní látky, neiontové povrchově aktivní látky, amfoterní povrchově aktivní látky. Ostatní složky: parfém, Benzalkonium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, MethylisothiazolinoneZpůsob použití: Přípravek nastříkejte přímo na ošetřovaný povrch a očistěte vlhkým hadříkem. Důkladně opláchněte a osušte. U odolných nečistot nechte před opláchnutím několiv vteřin působit. Nenechávejte přípravek na povrchu zaschnout. Nepoužívejte na elektornická zařízení, neošetřené dřevo, kůži, staré povrchy, ošetřené kameny a povrchy které nesmí do kontaktu s vodou. Před použitím produktu na jiné než uvedené povrchy proveďte test na malé části, která není příliš viditelná.Vhodné na mramorové povrchy, dřezy, indukční varné desky.
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Eloderma
UCPS kód 5642153
UPC kód (EAN) 8059602241573
Pozice v kategorii 1. (v Prostředky na koupelny)
Pozice v kategorii 1169. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.