Eloderma Čistič na povrchy Eloderma odmašťovač 103866

Značka: prodejce neuvedl

Eloderma Čistič na povrchy Eloderma odmašťovač 103866

Popis produktu

Čistí a odmašťuje nečistoty na všech ošetřovaných površích.  Snadno se oplachuje. Vydává intenzivní vůni.Použití: Nastříkejte přímo na ošetřovaný povrch a opláchněte hadříkem nebo houbičkou. V případě odolných nečistot nechte působit několik vteřin a důkladně opláchněte.
UFI: D880-D0SG-U001-A2TX
Obsahuje: kvarterní amoniové sloučeniny, alkyl(C8-C18)(benzyl) dimethylamonium-chlorid
Nebezpečí
Způsobuje těžké poleptání kůže a poškození očí.Po manipulaci důkladně omyjte ruce.Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít.PŘI STYKU S KŮŽÍ (nebo s vlasy): Veškeré kontaminované části oděvu okamžitě svlékněte. Opláchněte kůži vodou [nebo osprchujte].PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsouli nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování.Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO /lékaře. Odstraňte obsah/obal do tříděného odpadu.Složení podle nařízení 648/2004: <5% aniontové povrchově aktivní látky, <5% neiontové povrchově aktivní látky, fosfáty, parfém, benzalkonium chloride
Uchovávejte mimo dosah dětí.Odstraňte obsah/obal v souladu se zákonem o odpadech.
 
Zobrazit více

Detaily produktu

Výrobce Eloderma
UCPS kód 5748470
UPC kód (EAN) 8059602240712
Pozice v kategorii 2. (v Prostředky na koupelny)
Pozice v kategorii 1238. (v Krása, zdraví a drogerie)

Dotazy na produkt

Prodávejte a vydělávejte s námi

Chci se stát partnerem

O Merchant market

Budoucnost nakupování je na marketplace memark.cz. Chcete-li jako prodejce udržet krok s dobou a navýšit své prodeje, je čas dát šanci marketplace a začít prodávat s ostatními prodejci pod jednou střechou na memark.cz! 

Memark | © 2024

Poski.com Poski.com s.r.o.